Timişoreni finalişti şi în Bănie: Boici se revanşează în faţa lui Dica

Aceiaşi 2 copii timişoreni şi-au disputat o a doua finală la rînd în decurs de numai cîteva zile, de această dată, la Cupa Olteniei, găzduită de CS Recon din Craiova, impunîndu-se Laurenţiu Boici, de la Sport4Fun Timişoara, care s-a revanşat în faţa lui Gabriel Nini Dica, dar într-un ultim act care de fapt s-a terminat… înainte de a începe.

Căci la încalzirea dinaintea finalei grupei U12 a turneului de categoria 1 din calendarul FR Tenis Nini a suferit o întindere la braţul drept, şi deşi nu a vrut să renunţe, în ciuda faptului că medicul turneului i-a recomandat să se oprească, a fost nevoit să abandoneze pe parcurs, la 6-3 pentru Boici şi 3-0 în setul 2. Aşadar 6-3, 3-0 cu abandon medical…

„Rejucarea” finalei precedente, de la Sibiu, unde Dica se impunea în Trofeul Pamira în calitate de favorit numărul 2, în faţa principalului favorit Boici, l-ar fi putut propulsa pe Gabriel Nini Dica pe locul 1 pe ţară între copiii născuţi în 2001, în cazul unui deznodămînt similar.

Boici şi Dica au mers bine spre foarte bine în Cupa Olteniei, fără set pierdut pînă la ora finalei, în cazul celui de-al doilea furnizînd o surpriză prin prisma scorului din turul 2 (6-0; 6-0) cu Ramon Şerban, nimeni altul decît cel care cîştiga acum o săptămînă turneul din zona Olteniei, tot de la Craiova.

La fete a cîştigat în Oltenia Gloria Mihu, din Constanţa (11ani), fapt care s-ar putea să o propulseze pe locul 1 între fetele de vîrsta ei.

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: