Timișoreni triumfători în ”Cupa Tretorn”, turneu de categoria 1 și 2, la Helios Sport

Helios Sport a găzduit în weekend nu doar jocurile finale din faza grupelor la ”Cupa Automotive 2014” la minifotbal, ci și un turneu juvenil de tenis de camp sub egida Federației Române de specialitate, pentru categoriile de vârsta 12, 14 și 18 ani, la băieți și fete. Iar timișorenii s-au impus în mai multe probe…

Tretorn este partener logistic al Helios Sport în organizarea competiţiei

 

 

”Cupa Tretorn” la tenis a reunit pe zgura de la baza sportivă Helios, de pe Bulevardul Iosif Bulbuca 21, și 48 de juniori din Oradea, Arad, Craiova, Târgu Jiu, Alba Iulia și Timișoara, la 3 categorii de vârstă.

Câștigatorii turneului sponsorizat de Consiliul Judetean Timiş si Tretorn au fost, la 18 ani masculin, Boici Laurențiu, de la CS Sport4Fun Timișoara, la 18 ani feminin, Nemeș Nora, din Oradea, proba de dublu a aceleiași grupe de vârstă fiind adjudecată de timișorenii Boici și Socarde.

La alte categorii, 14 ani băieți, Nemeș Nimrod din Oradea, 14 ani fete, Ciucă Alessia, din Timișoara, 14 ani dublu fete: Ciucă – Minea, iar 14 ani dublu băieți, Cojocaru – Nemeș, pe când la 12 ani primul loc a fost adjudecat de Gligor Răzvan, din Alba Iulia, și Benea Maia, din Timișoara, respectiv, la dublu fete, de perechea Benea M. – Todoni A., iar la dublu băieți de Buglea – Velcea.

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Tenis: