8 echipe gata de start în ediţia secundă a Cupei Automotive

Minifotbalul a devenit tot mai popular în Timişoara iar interesul pentru jocuri depăşeşte graniţele campionatului de la baza sportivă Alborz, ale cărui ierarhii la zi le puteţi lectura pe coloana dreaptă a secţiunii Futsal/Minifotbal. Astfel, o întrecere pusă pe roate în toamna trecută îşi găseşte continuitatea începînd de sîmbătă, vreme de cîteva week-end-uri. Este vorba despre cea de-a doua ediţie a Cupei Automotive, reunind un număr sporit de echipe la start, şi care va fi găzduită de Baza sportivă „Helios”, de pe Bulevardul Iosif Bulbuca. Aşa cum v-am obişnuit şi toamna trecută, www.sporttim.ro vă va ţine la curent cu mersul competiţiei.

S-au înscris de această dată 8 echipe, în această ordine: Yazaki, TMD Friction, Delphi, HUF, Continental, Bee Speed, Mahle şi Leman. Cupa Automotive 2012, ediţie secundă a competiţiei de minifotbal organizată şi găzduită de Baza Sportivă Helios din Bulevardul Iosif Bulbuca exclusiv pentru echipe de jucători amatori angajaţi în companii ale corporaţiilor din zonă, porneşte sâmbătă la drum cu jocurile primei etape.

Delphi Packard, din Sânnicolau Mare, a cîştigat ediţia inaugurală a Cupei Automotive

Comparativ cu cele şapte echipe înscrise în campionatul inaugural, din 2011, Leman Industries, Continental şi Delphi Packard revin la start, în cazul ultimeia fiind vorba despre apărarea trofeului cucerit în toamna trecută, cînd şi Takata Petri încheia neînvinsă.

Delphi a anunţat din timp că nu va evolua în prima sîmbătă a turneului, aşa încît programul primei runde de meciuri este după cum urmează…

15 Sept Yazaki HUF 10
15 Sept Mahle BeeSpeed Automatizari 11
15 Sept TMD Friction Huf Romania 11:45
15 Sept Continental Leman Industries 12:20
15 Sept TMD Friction Yazaki 13:15
16 Sept Continental BeeSpeed Automatizari   16
16 Sept Delphi Huf Romania sau Yakazi 11:15

După faza grupelor, în care se va juca fiecare cu fiecare, primele cîte două clasate vor merge în Grupa Campionilor, iar ultimele două din fiecare grupă în Grupa Challenger. Cîştigătoarea Grupei Campionilor va fi declarată învingătoare a Cupei Automotive 2012 şi a setului de echipament Joma.

Helios Sport, organizator al competiţiei, va asigura apa pe parcursul evenimentului iar mingea oficială a Cupei Automotive este Joma Egeo 5. Rezultatele însoţite de detalii şi pozele le veţi putea vedea şi pe cotidianul www.sporttim.ro, la rubrica Futsal/Minifotbal.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 10

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: