Câştigătoarea Delphi Packard şi Takata Petri încheie neînvinse „Automotive 2011”

Delphi Packard, din Sânnicolau Mare, a câştigat ediţia inaugurală a competiţiei de minifotbal „Cupa Automotive 2011”, organizată şi găzduită de-a lungul câtorva finaluri de săptămână de Helios Sport la baza din bulevardul Iosif Bulbuca 21, acumulând 4 victorii şi o remiză, cu golaverajul 34-10. Autoliv România a încheiat pe locul secund, cu linia de clasament 5  3  1  1  13-6  10 puncte, fiind urmată pe podium de o altă grupare neînvinsă, Takata Petri Centuri (4  2  2  0  17-10  8p), care a renunţat însă la a mai disputa ultimul joc al întrecerii, cu Leman Industries. Pe următoarele poziţii, Continental Power, Dura România şi Leman Industries, toate cu câte o victorie şi deci 3 puncte.

Raul Rejep şi Remus Ciui, de la Delphi Packard, cu 13 respectiv 9 goluri înscrise, şi Bruno Manga, de la Takata Petri Centuri, cu 10, au ocupat podiumul golgeterilor.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 8

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: