Comunicat din partea Comisiei Auto & Karting Timiş

Redăm mai jos întocmai comunicatul Comisiei de Automobilism şi Karting Timiş, remis de organizaţia în cauză în scop explicativ dar şi ca drept la replică în urma apariţiei pe portalul oficial al competiţiei judeţene, în cadrul ierarhiilor, a etichetărilor „nesemnificativ” respectiv „milogu´ de Staici” în dreptul sportivilor concurenţi, în frunte cu Florin Staici, care s-au sesizat ca atare.

„COMISIA DE AUTOMOBILISM SI KARTING TIMIS  este profund socata de jignirile aduse echipei KREMSMULLER si binecunoscutului pilot timisorean FLORIN STAICI in materialul provenind de pe site-ul “autokartbanat.ro” ,condamna maxim gestul si jignirile folosite , va informeaza si declara ca este o POSTARE NEAUTORIZATA de comisie,care provine de la o sursa necunoscuta deocamdata,care probabil a ‘spart’ site-ul,profitand de o lipsa de securizare totala a site-ului.

Ca prime masuri declaram ca site-ul “autokartbanat.ro” nu mai este site-ul oficial al Campionatului de Automobilism si Karting Timis,vom bloca accesul la site pina la securizarea totala,vom merge pina la inchiderea acestui site. Pentru a nu afecta accesul la informatie prin blocarea site-ului vom trimite catre toti cei interesati datele pe email-uri si facebook. Deasemenea vom demara o ancheta interna.

Clasamentele oficiale si informarile oficiale despre competitii sunt cele care au fost trimise presei in pachetele de date aferente fiecarui concurs,unde nu a aparut asa ceva,ca dovada ca in toate postarile autorizate a aparut numele echipei,participantilor inclusiv a lui Florin Staici, cu datele corecte si in deplin spirit de sportivitate si de fair-play.

Personal si in numele comisiei regret profund aceasta situatie, ma dezic total de cei care folosesc astfel de actiuni degrinatoare,sub masca anonimatului , ma simt vinovat ca nu am prevazut astfel de situatii,pentru a le putea prevenii si impiedica. Doresc sa aduc la cunostiinta tuturor oamenilor de sport, si nu numai,si in special la cei direct si profund afectati,in fapt toti suntem,ca avem cea mai mare stima si respect  pentru toti concurentii si structurile sportive,apreciem deosebit implicarea pozitiva a echipei KREMSMULLER in automobilismul romanesc si pe membrii sai, il apreciem maxim pe SPORTIVUL FLORIN STAICI,care a fost,este si va fi un varf de lance in automobilismul timisan si nu numai,de multe ori el realizand prin evolutiile sale o imagine deosebit de buna a campionatului.Chiar daca uneori au avut loc litigii d.p.d.v. regulamentar intre organizatori,arbitrii si concurenti,intodeauna,toate , au fost solutionate intr-un cadru regulamentar,civilizat,in limitele decentei.

În incheiere imi exprim din nou regretul pentru aceasta situatie,imi cer scuze ca ma repet,dar sunt inca debusolat vis-à-vis de cele intamplate,care este in totala contradictie cu spiritul de fair-pay si sportivitate promovat de noi,si le transmit inca odata tuturor colaboratorilor,sportivilor,presei  : VA APRECIEM SI VA RESPECTAM MAXIM !!!

Vă rog sa considerati acest comunicat si ca un drept la replica.Pentru orice alte nelamuriri va stau la dispozitie.

P.S.: Imi pare rau pentru intarzierea cu care a fost dat acest comunicat,dar am fost plecat din localitate,fara acces la internet”. (semnat: Timisoara,22.10.2013,ora 15.30, Cu deosebita stima si respect, Presedintele C.A.K.Tm , Dipl.Ing.Giurisici-F. Ladislau-Marius) 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Timişene și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: