Cupa Automotive 2012 îşi aşteaptă echipele la start

Helios Sport anunţă organizarea celei de-a doua ediţii a Cupei Automotive la Fotbal, găzduită de Baza Sportivă Helios Timişoara, competiţie concepută pentru jucătorii de fotbal amatori din cadrul companiilor care activează în domeniul Automotive din Timişoara şi zona de vest a ţării. Cotidianul nostru, partener media oficial al întrecerii, vă va ţine la curent cu rezultatele partidelor şi stadiul competiţiei.

Delphi Packard, din Sânnicolau Mare, urmată de Autoliv România (Lugoj), a cîştigat în octombrie 2011 ediţia inaugurală a competiţiei ce a reunit la start 6 formaţii.

Echipele participante se confruntă în perioada septembrie – octombrie, pe durata a 3-4 week-end-uri, programul tuturor partidelor urmînd a fi stabilit şi coordonat de către echipa Helios Sport. Datele de desfăşurare a meciurilor din cadrul campionatului vor fi disponibile la începutul lunii septembrie 2012 iar primele partide vor începe în 15 septembrie. Toate meciurile se vor organiza la Baza Sportivă Helios Timişoara, B-dul Iosif Bulbuca nr. 21.

Lotul unei echipe este format din maxim 13 jucători. La fiecare meci, pe teren, vor fi 6 jucători (5 jucători de cîmp şi un portar) de la fiecare echipă. Fiecare partidă se desfăşoară după tiparul celor de Futsal (fotbal pe teren redus), respectiv două reprize de cîte 20 de minute, cu pauza de cinci minute. Fiecare echipă va disputa în cadrul grupei sale 3 întîlniri, după sistemul “fiecare cu fiecare”. Dacă grupa va cuprinde mai multe echipe, se va folosi acelaşi sistem.

Din fiecare grupă se vor califica în faza finală echipele clasate pe primele două locuri, în funcţie de punctajul obţinut şi de numărul de echipe din fiecare grupă. Meciurile grupelor se vor desfăşura în principal pe durata unui week-end, dar se pot programa meciuri şi în timpul săptămînii.

Evenimentul prevede şi organizarea unui turneu de consolare, dedicat echipelor eliminate din faza grupelor. Faza finală a Cupei Automotive 2012 include o serie de evenimente complementare la Baza Sportivă Helios.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cupa Automotive 2012 îşi aşteaptă echipele la start

  1. Chereches Cristian spune:

    Buna ziua,sunt delegatul si antrenorul echipei de la Draxlmaier,am primit si noi invitatia dumneavoastra dar noi suntem inscrisi si la campionatul de minifotbal Alborz si as dorii sa stiu cand este termenul limita de inscriere la competitie. Momentan nici la Alborz nu s-au programat etapele dar stiu sigur ca la jumatatea luni august incepe campionatul si daca putem aranja meciurile sa nu se suprapuna (adica daca jucam sambata la Alborz, la Helios sa jucam duminica sau invers) cu siguranta v-om participa cu placere si la competitia dumneavoastra. Va rog un raspuns.
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 25

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: