Electrica Timişoara câştigă Fragaria Cup la U10: 1-0 în finală cu croaţi

Electrica 1869 Timişoara şi-a apărat titlul cucerit anul trecut la Fragaria Cup, o competiţie internaţională mamut de minifotbal pe 8 categorii de vârstă pentru copii, de la U8 la U15, găzduită la Presov (Slovacia), unde a triumfat în întrecerea copiilor sub 10 ani, câştigând cu 1-0 finala cu NK Osijek. Este pentru a treia ediţie la rând a întrecerii când clubul timişorean participă la start, acum cu garnituri U10 şi U11, faţă de U8 şi U9 în anii precedenţi.

Copiii timişoreni au câştigat la pas, cu 6 succese şi o înfrângere, golaveraj 32-4, una dintre grupele categoriei U10, reunind un total de 34 echipe, dispunând apoi pe rând de FS Uzhgorod (Ucraina), în sferturi de finală, cu 2-0, apoi cu 5-1 de localnica 1. FK Tatran Presov, iar în finală cu 1-0 de croaţii de la NK Osijek.

Echipa sub 11 ani a Electricii s-a văzut învinsă de Olympiets Zhitomir (Ucraina) cu 3-1, părăsind întrecerea în faza optimilor de finală, după ce încheiase pe locul 2 competiţia grupei C, cu linia de clasament  4  2  0  14-4. La U11 au participat 35 echipe.

Cealaltă grupare timişoreană implicată până joi în competiţia Fragaria Cup a fost Poli, prin cele două echipe, albii şi violeţii, ale grupei U8 pregătită de Iulian Prodana. Dacă albii au mers ceas în grupă, cu 7 victorii din 7 meciuri, golaveraj 27-1, violeţii în schimb nu au acces mai departe, cu linia de clasament 3  0  4  13-7, într-alta dintre grupe. Din totalul celor 32 echipe reunite la startul celei mai mici categorii de vârstă, „albii” polişti au trecut în optimi cu 2-0 de FAMT Presov, cedând însă în sferturile de finală, în faţa lui SK Super Nova Riga, cu 2-0.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: