Galerie foto:Delphi Packard ia prima ediţie a Cupei Automotive

Chiar dacă mai sunt de disputat partide, învingătoarea primei ediţii a „Cupei Automotive 2011” la minifotbal, este deja cunoscută: formaţia Delphi Packard din Sânnicolaul Mare. Mai e în luptă titlul de golgeter… Cea de-a treia sâmbătă de jocuri cu reprize a câte 20 de minute a fost şi cea mai încărcată la baza „Helios Sport”, www.sporttim.ro propunându-vă câteva clişee surprinse la meciurile între echipe ale angajaţilor companiilor producătoare de accesorii auto din vestul ţării.

Raul Rejep, decarul lui Delphi Packard, a adunat 13 goluri, dar titlul de golgeter poate fi acontat de Bruno Manga, nouarul lui Takata Petri, cu 10 în cont şi un joc pe 2 octombrie (ora 12), ultimul al competiţiei, cu „lanterna roşie” Leman Industries… Altfel, Remus Ciui, treiarul lui Delphi, s-a remarcat cu 9, iar Florin Gruia şi Andrei Ciuhandu, de la Dura, cu câte şase.

Deşi au învins în marea majoritate a partidelor la mici diferenţe, constanţa şi experienţa au făcut ca învingătoarea Delphi Packard să primească trofeul după ultimele partide disputate de albaştrii sâmbătă. A fost a doua competiţie de minifotbal la care au participat învingătorii din cel mai vestic oraş al ţării, cum le place acestora să se alinte. La precedentul turneu de minifotbal au ocupat locul al doilea, în vreme ce acum, la prima ediţie a „Cupei Automotive 2011”, au ocupat prima poziţie fiind încântaţi de premiile obţinute. Din lot face parte doar un singur… intrus, Bogdănel din Sânpetru, care e iertat de colegi fiindcă la el se organizează….. rachiada.

Profesioniştii de la Autoliv

O altă participantă la această competiţie organizată de Helios Sport, Autoliv Lugoj participă în campionatul municipal Lugoj sau în liga a şasea, cum le place acestora să…. numere.  Meciurile pe teren propriu în această competiţie le dispută într-un sătuc aflat la 10 kilometri de Lugoj, Ohaba Forgaci, unde şi localnicii au echipă proprie, dar situată un eşalon mai sus, în Campionatul Judeţean, seria a III-a. Firma mamă Autoliv este din Braşov şi există angajate trei persoane care se ocupă de echipa de fotbal înfiinţată în acest an. Momentan ocupă locul 5, cu 9 puncte din 12, în Liga a 6-a. Cei de la Autoliv cred despre această competiţie că este binevenită dar regretă totuşi arbitrajul dintr-o partidă, cea cu Takata, de săptămâna trecută. Firma are 1.200 de angajaţi şi se află situată undeva pe centura Lugojului.

Leman, formaţia din vecini

Spre deosebire de primele companii, unde aria de selecţie era foarte mare, cei de la Leman nu prea au avut de unde alege, aria de selecţie fiind restrânsă. „Doar 13 din 150 de angajaţi ne mai mişcăm…” La prima participare a acestora într-o competiţie de minifotbal se consolează cu faptul că, pe parcursul turneului, au reuşit să reducă norma de goluri primite, chiar dacă acest lucru le-a afectat şi eficacitatea. „Suntem în probe şi deocamdată… campioni la halbere”, ar mai fi de reţinut din spusele acestora, în vreme ce adversarii lor de astăzi, Autoliv Lugoj se consolează cu o partidă de… cruce în aşteptarea încheierii partidei pe care o aveau de susţinut campionii unanim recunoscuţi, cei de la Delphi Packard.

Rezultate din week-end (sâmbătă 24 septembrie): Takata Petri Centuri – Continental Power 5-1 (numărul 10, Lantos Valentin, cu două goluri, 9 – Manga Bruno, 5 – Ardelean Ştefan, şi 18 – Gherman Horaţiu – câte un gol; respectiv numărul 25, Giurgiu Daniel); Delphi Packard – Autoliv 1-0 (Rejep Raul, numărul 10); Autoliv – Leman Industries 7-1 (şeptarul Mircea Petru, unul dintre cei doi autori de hat-trick de la învingători); Continental Power – Delphi Packard 2-3 (Giurgiu Daniel a marcat din nou pentru <Conti>, respectiv şesarul Jiplea Mugurel, decarul Rejep Raul şi treiarul Ciui Remus); (duminică 25 septembrie): Dura Romania – Takata Petri Centuri 3-6 (Manga Bruno, numărul 9 de la Takata, a marcat 6 goluri iar decarul Ciuhandu Andrei, două goluri, plus un autogol).

În clasament, câştigătoare înainte de limită, Delphi Packard – 13 puncte din 15 posibile, golaveraj 34-10, urmată de Takata Petri Centuri – 8 puncte (4  2  2  0  17-10), Autoliv România – 7 puncte (4  2  1  1  13-6), Continental Power – 3 puncte (3  1  0  2  8-10), Dura – 3 puncte (5  1  0  4  19-25) şi Leman Industries – 0 (3  0  0  3  7-37).

Delphi a cîştigat turneul şi a luat setul de 9+1 echipamente Joma. Golgeterul se va decide weekendul viitor, nouarul Bruno Manga (Takata Petri) având încă şanse la marele premiu: 24 sticle de Beck´s. Sâmbătă, meciurile au fost arbitrate de Sergiu Hristea, din lotul naţional de liga a III-a, iar duminică de David Şvaia, arbitru asistent categoria I.

În ultimele jocuri, sâmbătă 1 octombrie, Autoliv – Continental Power (11,30) şi Continental Power – Leman Industries (12,15), iar duminică (2.10.) Takata Petri – Leman Industries (ora 12).

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Galerie foto:Delphi Packard ia prima ediţie a Cupei Automotive

  1. BBS spune:

    Puneti toate pozele de la turneu … cred ca vor toti sa le vada 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: