GALERIE FOTO.Din nou Krepelka,şi la Super Rally and Kart Deta

Echipajul Krepelka – Kraus a “recidivat” la Super Rally and Kart Deta, etapa cu numărul 2 din Campionatul Judeţean de Automobilism şi Karting Timiş, impunîndu-se şi sîmbătă, după triumful de la Raliul Mărţişorului, runda inaugurală pe 2012.

Au participat în total peste 40 de echipaje, diferenţa survenind la intrarea în probele speciale, în care copilotul are un rol determinant în calcularea minutului de intrare. Un minut avans echivalează cu un minut de penalizare iar un minut întîrziere face cît zece secunde de penalizare. Astfel, unele echipaje printre care Ţîrla – Mateuţ, dintre favorite, au ajuns să acumuleze peste cinci minute de penalizare, acest lucru atrăgînd nemulţumirea lor dar  “jocul greşeala aşteaptă”, după cum spune o vorbă mai veche.

Aşadar în clasamentul general s-au impus echipajele Krepelka – Kraus, Tudoreanu – Galea şi Curelaru – Curelaru. Clasa 1 a fost dominată de echipajele Tudoreanu – Galea, Istoc – Ciobra şi Iancu – Gridjac. La clasa 2 s-au impus Tudoreanu – Galea, urmaţi de Curelaru – Curelaru şi Gherle – Nagy. La clasa 3, ca şi în top, a făcut “legea” echipajul Krepelka – Kraus, urmat de Nemeth – Ivan şi Briscu – Semlecan. Menţionăm că din acest an competiţional un echipaj sau un pilot poate concura concomitent la două clase, iniţiativă care aduce o luptă mai deschisă între concurenţi. Dacă timpul obţinut la clasa juniorilor de către pilotul Adrian Marcovici conta în clasamentul general pe proba specială 3, lucrurile stăteau puţin altfel.

În clasamentul juniorilor s-au clasat pe podium Marcovici, Gherga şi Tulvan, iar la debutanţi, Briscan, Babescu şi Pelici. Despre desfăşurarea următoarei etape aflăm amănunte săptămâna viitoare.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: