În finala mică a Superligii feminine, CS Dumbrăvița – CSM Arad 3-5 și 1-5. Nicoleta Huszar: ”Dar mergem optimiste înainte, pentru a reintra din nou în primele 4!”

CS Dumbrăvița a încheiat cu fruntea sus și cu cea mai bună clasare a sa ediția 2012-2013 a elitei tenisului de masă feminin românesc, sfîrșind pe locul 4 Superliga ROMSTAL de senioare pe echipe, după o dublă înfrîngere în finala mică a întrecerii, 3-5 ieri, pe teren propriu, și 5-1 pentru CSM Arad în această după-amiază, pe malul Mureșului. Iar pătrunderea în premieră a clubului timișean în ”careul de ași” conferă motive de optimism, după cum a punctat profesoara Nicoleta Huszar, de care se leagă relansarea tenisului de masă din Timiș.

”Finala mică a fost un spectacol frumos, iar spectatorii prezenți ieri la partidele pe care le-am găzduit au apreciat evoluția jucătoarelor. Din păcate n-am reușit să ne și impunem, în fața unei grupări redutabile, cu sportive ce evoluează la nivel continental, dar suntem într-o certă ascensiune și printr-o bună pregătire nu putem decît să mergem optimiste înainte pentru a reintra și la anul între primele 4 cluburi din țară”, ne-a spus profesoara Huszar după returul de la Arad.

Formația dumbrăvițeană a obținut cele 3 victorii de ieri prin Carla Manea și Mihaela Dospina, în vreme ce unica partidă tranșată astăzi la Arad i-a aparținut Carlei Manea.

”Au fost destule dispute echilibrate, cu răsturnări sau reveniri de la 2-0 la 2-2 la seturi, cu momente-cheie, grele, de care depinde soarta unei partide. Dar ținînd cont că jucătoarele noastre sunt și cu servici și familie, mame, am făcut o figură frumoasă în fața puternicei CSM Arad”, a mai spus Nicoleta Huszar.

Timișencele se calificau în semifinalele competiției după ce se clasau pe locul 3 în turul campionatului, în septembrie 2012, și încheiau pe 4 după returul din februarie 2013, păstrîndu-și așadar această poziție după disputele din semifinala cu campioana en-titre CSM Bistrița și finala pentru ”bronz” cu arădencele.

CSM Arad a obținut astfel locul 3 și medaliile de bronz ale Superligii feminine de tenis de masă pentru echipe de senioare, în vreme ce CS Dumbrăvița a elevat Timișul în ”careul de ași” la nivel național al acestei discipline.

 

Acest articol a fost publicat în Tenis de masă, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 5

 


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: