Școala Generală 21 Timișoara, la gimnazii, și Colegiul Tehnic Ferdinand I, la licee, cîștigă ”Cupa Eroilor Neamului”

Şcoala Generală nr. 21 Timișoara, în întrecerea echipelor de gimnaziu, respectiv Colegiul Tehnic „Regele Ferdinand I” Timișoara, la licee, și-au adjudecat astăzi turneul de minifotbal dotat cu ”Cupa Eroilor Neamului”, ajuns la ediţia a 3-a.

În prima finală disputată în curtea școlii Colegiului Tehnic Ferdinand I, din zona ”Modern”, destinată şcoliilor generale, echipa Şcolii Generale nr. 21 Timișoara, condusă de profesorul Harizomenov Cristian, una din favoritele turneului, s-a impus cu scorul de 5-1 în faţa Liceului Teoretic Bela Bartok, condusă de profesorul Laszlo Balazs.

Jucătorii de la Bela Bartok, care au realizat luni surpriza turneului, eliminând una dintre echipele gazdă (Şcoala Generală nr. 16), au ţinut piept adversarilor doar prima repriză, deschizând chiar scorul, care la pauză era 1-1. În repriza a doua favoriţii s-au dezlănţuit şi au rezolvat adjudecarea finalei şi pe fondul unei pregătiri fizice mai bune, unii dintre jucătorii de la Generală 21 activând la echipe de juniori din oraş.

Clasament general: 1. Școala Generală 21, 2. Bela Bartok, 3. ”Gen 16”.

Totodată, cel mai bun jucător a fost desemnat Ghiorghioiu Adrian, de la Școala Generală din Checea, iar cel mai bun portar Aronoaie Răzvan (Liceul Teoretic Nikolaus Lenau).

+

A doua finală a fost una mult mai echilibrată, în cele din urma Colegiul Tehnic Regele Ferdinand I (prof. Ionilă Flavia) impunându-se greu, cu 4-2 (2-1), în faţa ambiţioşilor jucători de la Colegiul Naţional „C.D.Loga” (prof. Jivan Florin). Cele două echipe şi-au câştigat dreptul de a juca finala, tranșînd miercuri fără probleme meciurile de calificare din grupe. Fiecare repriză a consemnat acelaşi scor, 2-1 în favoarea gazdelor, astfel că în final s-a terminat 4-2.

Clasament general: 1. C.T. Ferdinand I, 2. C.D. Loga, 3. Bela Bartok.

Ca alte premii, cei mai buni jucători au fost desemnați Rogojinaru Florin (C.D. Loga) şi Vâlceanu Bogdan (J.L. Calderon), iar cel mai bun portar, Nicolcescu Dan (C.D. Loga).

S-a mai acordat un premiu special unei echipe de majorete, care a fost condusă de profesoara Samfirescu Izabela.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: