10 ore la fileu! Vă înscrieţi? Dedicată amatorilor: ediţia a III-a a “Cupei Timişoara la volei – ConVolTim”

Lumea voleiului amator local, implicată în deja popularul Campionat Judeţean Timiş a cărui arie de practicare s-a mărit în sezonul 2014/2015, a anunţat inaugurarea perioadei de înscrieri într-o nouă ediţie a “Cupei Timişoara la volei – ConVolTim”, ce va consta în… 10 ore de meciuri la fileu.

Întrecerea este programată în sâmbăta de 23 mai, în sala de jocuri sportive “Profesor Mircea Albu”, din strada Amforei (Circumvalaţiunii), cu începere de la ora 9, mesajul organizatorilor fiind cât se poate de clar: “Dorim să vă invităm să participați la a 3-a ediție a Cupei Timişoara la Volei ConVolTim!”


Participante la cea de-a doua ediţie a Campionatului Judeţean Timiş – ConVolTim n-au întârziat să se înscrie deja şi în “Cupă”, printre protagoniste anunţându-se Tim2Old, coordonată de Thomas Albert Graszl, campioana de anul trecut Timişoara (Ovidiu Maios), Continental (Ruben Paulevici), garniturile Clubului Sportiv Alternative, la masculin în grija lui Andrei Simu iar la feminin în cea a Cristinei Şerban, o altă grupare feminină în frunte cu Paula Kozma, şi nu în ultimul rând virtuala campioană a celei de-a doua ediţii în ConVolTim, UMF Timişoara.

Campionii din 2015 îi au în componenţă pe Bonitz Simon, Boukhalfa Zakaria, Ciorbagiu Ioana,Duță Alex-Daniel, Gligor Cristian, Juverdeanu Adrian, Murtas Alberto, Roşca Alexandru,Stănciugelu Ştefan Tzouanopoulos Angelos, Vilău Andrei şi Zaid Amir, fiind de aşteptat ca UMF Timişoara să aspire şi la trofeul „Cupei Timişoara 2015”.

Competiţia nu va avea însă doar un caracter local, ci regional, în componenţă anunţându-se printre altele şi o formaţie de băieţi din Periam respectiv una feminină din Caransebeş.

Înscrierile se pot face până la data de 16 mai inclusiv. Participanţii sunt în proporţie majoritară sportivi amatori, care practică voleiul ca o formă de mişcare şi destindere, însă nu lipsesc şi practicanţi din lumea voleiului competiţional local.

Organizatorii au creat totodată şi un eveniment pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/815372581879844/

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: