63 dar nu: CSM Lugoj se pregăteşte de… Oltenia sau Moldova

Voleibalistele de la CSM Lugoj nu au reuşit miercuri seară să se impună în meciul 3, decisiv, al confruntării cu CSM Medicina Târgu-Mureş, cedând în fieful acesteia în trei seturi, 25-22, 25-21, 25-20, deşi au strîns 63 de puncte pe parcursul jocului. Timişencele au fost destul de aproape dar insuficient pentru a face pasul spre zona 5-6. Un pod prea îndepărtat din mai toate punctele de vedere…

„Meciul nu a fost rău, dar cînd pierzi 3 seturi consecutive la peste 20 de puncte şi nu ai măcar o minge de meci este frustrant şi un pic supărător” avea să declare la finele întălnirii antrenorul bănăţencelor, Bogdan Paul. Acesta a început jocul în formula Badea, Tătaru, Lungu, Canea, Lupaşcu, Alexandru şi Smultea libero, pe parchetul sălii din Târgu-Mureş mai intrând ulterior şi Paşca, Şonda, Busuioc şi junioara Matei. Din păcate acestea nu au mai reuşit să repete revirimentul din meciul de sîmbătă de la Lugoj şi au trebuit să se recunoască înfrînte.

„Astăzi astrele nu au fost favorabile nouă, planetele nu s-au aliniat pentru Lugoj, dar pe lîngă astea au fost şi nişte greşeli copilăreşti din partea noastră, am avut mingi libere care ne-au căzut în cap. Târgu-Mureş este genul de adversar care atunci când te prinde cu garda jos, te calcă pe gât” avea să concluzioneze acelaşi Bogdan Paul după tripla cu cele de la CSU Medicina Târgu-Mureş.

Aşadar lugojencele rămîn cu entuziasmul revirimentului de sîmbătă, de la 0-2 la 3-2, dar ratează reeditarea performanţei de anul trecut, când au jucat în Cupa Balcanică, şi nu mai reuşesc să se califice în play-off-ul pentru locurile 5-6, ci trebuie să aştepte deznodământul confruntării dintre Unic Piatra-Neamţ şi Universitatea Craiova pentru a-şi afla adversarul pentru locurile 7-8, în acest moment scorul între moldave şi oltence fiind de 1-1. Fanii lugojeni o să îşi mai vadă echipa abia după Paşti, pentru confruntarea pentru locurile 7-8, conducerea clubului lugojean sperând să joace în weekend şi nu miercurea, aşa cum sunt programate întâlnirile.

Meciul Unic – SCM U Craiova are loc joi 5 aprilie iar jocurile fazei a III-a din play-off, finală, pentru locurile 7-8, sunt programate în 18, 25 (la Lugoj) şi 29 aprilie.

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 7

 


Ultimele articole din categoria Timişene: