Alătură-te competiției cu numele companiei tale! Campionatul Municipal Timișoara de volei, la startul celei de-a III-a ediții

Campionatul Municipal Timișoara de volei pornește cea de-a treia sa ediție peste nici două săptămâni, pe 2 noiembrie. Lansată în urmă cu 2 ani de entuziaști ai jocului la fileu de pe malurile Begăi, întrecerea a crescut rapid în valoare și interes, ascensiune reliefată prin consemnări constante pe parcursul primelor două sezoane în paginile Sporttim, ce a conferit inițiativei ConVolTim însemnătatea cuvenită. Iar în pragul startului unui nou campionat cu runde tur-retur invitația organizatorilor este de a te alătura caravanei voleibalistice locale cu numele companiei sau cu brand-ul promovat de tine, ridicând astfel nivelul acestei competiții și a mișcării la fileu din orașul tău.

12091474_1027245830630879_1963350330323691090_o

 

Astfel, mai este timp chiar și pentru înscrierea unei echipe în campionat. Promotorii competiției caută o „identitate” cu care să fie asociată întrecerea ConVolTim și care să le ofere posibilitatea de a o face cu adevărat deosebită.

Cu îndemnul ”Susține voleiul!”, inițiatorii întrecerii de regularitate se prezintă prin povestea demersului căruia tind să-i mai adauge încă multe file, laolaltă și cu entuziaștii ideii de mișcare și sport din Timișoara. Așadar, conform prezentării de pe pagina de facebook Turneu Volei Amatori – Convoltim:

https://drive.google.com/file/d/0BwJRSAORF18iY1d5WGdNd0locXM/view?usp=sharing

Primele două ediții ale campionatului erau adjudecate, pe 12 aprilie 2014, la finele a 18 etape și 72 de partide, de formația Timișoara, respectiv de UMF Timișoara, anul acesta, pe 23 aprilie, la capătul campaniei 2014/5, derulată tot cu 9 competitoare la start.

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Sport de masă: