Alătură-te competiției cu numele companiei tale și ”Susține voleiul!” Campionatul Municipal Timișoara de volei, în fața celei de-a IV-a ediții

Campionatul Municipal Timișoara de volei strigă adunarea înaintea celei de-a patra sa ediții, programată deja conform tradiției, pe sistemul toamnă-primăvară. Lansată în urmă cu 3 ani de entuziaști ai jocului la fileu de pe malurile Begăi, întrecerea a crescut rapid în valoare și interes, ascensiune reliefată prin consemnări constante pe parcursul primelor trei sezoane în paginile Sporttim, ce a conferit inițiativei ConVolTim însemnătatea cuvenită. Iar în pragul startului unui nou campionat cu runde tur-retur invitația organizatorilor este de a te alătura caravanei voleibalistice locale cu numele companiei sau cu brand-ul promovat de tine, ridicând astfel nivelul acestei competiții și a mișcării la fileu din orașul tău. Dar iată mesajul amatorilor pasionați de volei…

14713758_1259161880772605_277346575554467442_n

”Ne pregătim de un nou sezon de volei în Turneul Municipal în Timișoara! Anul trecut am beneficiat de sprijinul Karbonn Mobiles Romania, cărora le mulțumim încă o dată și pe această cale pentru că ne-au ajutat să ridicăm standardul acestei competiții ! Acum, căutăm un nou partener pentru ediția a patra a acestui campionat și vă rugăm să distribuiți acest mesaj, așa încât să avem cât mai multe șanse să ne găsim „perechea”:)! Promitem să îi luăm numele și să asigurăm poze și eventuri săptămânale, toate cu sigla și brandul acestuia! Susține voleiul!”, este mesajul organizatorilor pe facebook. Promotorii competiției caută așadar o „identitate” cu care să fie asociată întrecerea ConVolTim și în ediția 2016-2017, și care să le ofere posibilitatea de a o face cu adevărat deosebită.

12963860_1122392211116240_8893014578766806911_n-300x122

 

Până acum, primele 3 ediții ale campionatului, derulate de fiecare dată cu câte 9 competitoare la start, însumând în fiecare sezon un total de 18 etape și 72 de partide, au fost adjudecate de formația Timișoara în cel inaugural respectiv de UMF Timișoara 1 în următoarele două, ierarhia la finalul campaniei 2015/6 fiind conform graficului alăturat.

Sub stindardul ”Susține voleiul!”, inițiatorii demersului sportiv găzduiesc și o pagină pe facebookTurneu Volei Amatori – Convoltim, dedicată campionatului local rezervat amatorilor jocului în 6 la fileu, dar amănunte pe marginea parcursului întrecerii vor putea fi accesate și în Sporttim, pe pagina I respectiv în secțiunea Volei, atât sub formă de cronici ale etapelor cât și ca rezultate, ierarhii și program viitor, așa cum cotidianul nostru vă obișnuia cu regularitate în precedentele 3 sezoane.

 

 

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Sport de masă: