Băieţii de la CSS Bega, pe 3 la Topliţa, şi spre semifinalul Diviziei Speranţe

CSS Bega Timişoara a cîştigat un meci şi a pierdut două în cadrul fazei turneelor interjudeţene ale Diviziei Speranţe, elevii pregătiţi de Aurelian Cîrdu clasându-se pe locul 3 la finele patrulaterului Seriei a V-a, găzduite la Topliţa, şi trăgând nădejde să se situeze între cele mai bune 4 clasate din 6 între ocupantele locurilor 3 în serii.

Timişorenii, cu „Speranţe” din generaţia 1998, au avut de jucat doar 3 partide, deoarece CS Soleil Alba Iulia nu s-a mai prezentat la start. Astfel, sîmbătă dimineaţă a pierdut cu 1:3 cu CSS2 Baia Mare iar după-amiaza a trecut cu 3:1 de CSS Blaj, duminică jucînd meciul decisiv pentru locul 2, cu gazda CSS Topliţa, în faţa căreia a pierdut cu 2:3.

„N-am informaţii despre ocupantele locurilor 3 din seriile estice dar CSS Zalău a obţinut numai 3 puncte în Seria VI, pe locul 3, noi având 4 în baza eşecului cu două seturi cîştigate cu Topliţa. Doar o altă echipă ar mai trebui să aibă mai puţin de 4 puncte pentru a fi calificaţi. Suntem încrezători că apoi vom trece din semifinale în turneul final la Speranţe!”, a spus antrenorul Aurelian Cârdu, care pînă la ora respectivelor competiţii se va alinia la turneul semifinal naţional şi cu echipa de minivolei a clubului.

Cîrdu a convocat un lot de 12 speranţe din generaţia 1998, cu Ovidiu Darlaczi, Andrei Opreanu, Alexandru Tîrziu, Sergiu Călin, Valeriu Talpaş, Gabriel Baciu, Sebastian Tferle, Sebastian Chifan, Cătălin Cauc (născut în 2002), Laurenţiu Bak şi George Anghioiu, în vreme ce Raul Urecheatu, un talentat centru, acuzînd o stare febrilă, a ratat turneul ardelean.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 6

 


Ultimele articole din categoria Juniori: