Cadetele CSS Bega se califică la turneul final naţional!

Liceenele de clasa a X-a antrenate la CSS Bega Timişoara de profesorul Ioan Ersigan s-au calificat duminică, la finele turneului semifinal cu 5 meciuri în cinci zile, între cele mai bune şase cluburi din ţară la Divizia Cadete, câştigând patru meciuri ale întrecerii seriei a III-a, găzduită de Piteşti, şi încheind astăzi competiţia aşa cum au început-o, cu un triumf cu 3-0.

„Am fost considerată echipa surpriză a turneului, punându-le probleme adversarelor prin dârzenia şi determinarea în joc şi prin finalurile foarte bune de partidă, care dau dovadă de o temeinică pregătire şi maturitate, dobândită în cursul acestui sezon competiţional”, s-a referit antrenorul Ersigan la atuurile formaţiei sale, ocupantă a locului secund într-unul dintre cele 3 turnee semifinale programate în cadrul Campionatului Naţional Divizia Cadete.

„A fost un turneu foarte greu, de mare luptă, CSS Bega dovedindu-şi progresul”, a mai spus Ioan Ersigan, care s-a bazat pe cadetele Pienescu, Suciu, Ordean, Mara, Claudia Fantaziu. Şata şi Adriana Fantaziu în rol de libero, lotul fiind completat cu Gal şi Fumărel. „Am deplasat doar nouă jucătoare, alte componente fiind reţinute cu şcoala în Timişoara”, a explicat antrenorul, care a amintit şi o menţiune personală, şi anume titlul de cea mai bună apărătoare a turneului piteştean, decernat Claudiei Fantaziu, care învaţă la Colegiul Naţional Bănăţean.

Majoritatea componentelor acestei generaţii au experienţa turneului final, la care au participat în urmă cu patru ani, la categoria Minivolei. Jucătoarele calificate la turneul final ce va avea loc la finele lunii aprilie sunt născute în anii 1994 şi ´95 dar şi în 1996, cazul lui Gal, sau chiar ´97, Ordean.

Dar iată rezultatele înregistrate de CSS Bega, în ordine, de miercuri până duminică: 3-0 cu gazda LPS Piteşti (-18, -21, -20), 3-0 cu CSS Oneşti (-12, -18, -21), 3-1 cu GSI Mircea Eliade Bucureşti (25-21, 25-13, 24-26, 26-24), 1-3 cu CSU Medicina CSS Târgu Mureş (25-22, 13-25, 19-25, 16-25) şi 3-0 cu CSS Deva (-22, -19, -16).

Târg-mureşencele s-au calificat de pe primul loc, cu CSS Bega din poziţia secundă, la turneul final mai promovând după jocurile de astăzi din celelalte serii şi CSS Buzău şi CSS Sibiu, de la Râmnicu Vâlcea, respectiv ACSV 2010 Donaris Galaţi şi CS Dinamo Romprest Bucureşti, din competiţia găzduită de Zalău.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Cadetele CSS Bega se califică la turneul final naţional!

 1. Suciu spune:

  al doilea set pe deva le-am batut la 9,dupa ce claudia fantaziu a tinut serviciul pana la 17-0

 2. Bebe's #1 FAN spune:

  Lasa Bubule, ce mai conteaza un 1 sau un 0 in fata :-j ? Au si ele o reputatie…nu le-o strica :*

 3. volei_TM spune:

  Fetelor ce rele sunteti 😀 …….ati uitat vremea cand Deva ne batea pe unde ne prindea :))…..noi, cam cu aceeasi echipa, ele cam injumatatite acuma……

 4. andrei spune:

  nu era aceasi echipa la tm
  au suferit si ele multe schimbari
  noi am progresat,iar ele au regresat:)

 5. volei_TM spune:

  comentarii??? nimik???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 48

 


Ultimele articole din categoria Juniori: