Cadeţii lui CSŞ Bega încheie şi returul fără set pierdut

La o zi după ce voleibaliştii seniori ai Timişoarei, de la CS Universitatea, s-au impus cu 3:0 pe malul Oltului, şi cadeţii lui CSŞ Bega au dispus la zero, conform normei sezonului, de pepiniera Colegiul Naţional Mircea cel Bătrîn, tot la Râmnicu Vâlcea. Dar profesorul Dan Mihai Jitaru, antrenorul bănăţenilor, a avertizat că greul abia începe…

A fost aşadar 3:0 (25:17, 25:18, 25:13) pentru CSŞ Bega Timişoara, în numai 69 de minute, în cea de-a şasea şi ultima etapă a seriei sud-vestice în Campionatul Naţional, Divizia Cadeţi (generaţiile 1996-´97), dominată fără set pierdut de tinerii de pe Bega, în dauna grupărilor din Oţelu Roşu, Craiova şi Râmnicu Vâlcea, singurele rămase în picioare din această regiune a ţării.

Iar victoria a fost dedicată gemenilor Marius şi Mircea Roşu, trăgători principali în echipa de cadeţi care vineri au împlinit 17 ani, şi care evoluează şi în garnitura din Divizia Juniori, învingătoare duminica trecută, tot cu 3:0, în deplasare, în faţa aceloraşi vîlceni.

Jitaru a apelat duminică la Kaburek, Mircea Roşu, Bădiceanu, Ene, Marius Roşu şi Urecheatu, pe parcurs mai intrînd Călin. N-au evoluat Baciu, Sferle, Chifan, Anghioiu şi Talpaş.

Dacă întrecerea zonală tur-retur s-a încheiat cu bine, în schimb CSŞ Bega trebuie să îşi găsească sparring-partners pentru rodajul pînă la jumătatea lunii martie, cînd se va alinia în primul turneu al fazei sferturilor de finală în Divizia Cadeţi. „Duminică există varianta unui turneu în Ungaria, dar la care nu am confirmat participarea. În orice caz, pînă la faza sferturilor vom efectua nişte amicale cu sîrbi, cu care ne pregătim mai bine. Nişte adversari foarte buni sunt colegii noştri juniori, dar mai este nevoie şi de altceva în plus, pentru creşterea calităţii. Căci de-abia acum începe greul, începe să se cearnă sita valorilor, deoarece ne îndreptăm către actul final. Este o competiţie în care tragem către medalii şi ne pregătim cît putem de bine!”, a conchis Jitaru.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = unsprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: