Calificare înainte de termen. CSU de Vest trece cu 3:1 în play-off și de gazda CSM Câmpia Turzii

Voleibaliștii Timișoarei și-au asigurat în această seară calificarea înainte de termen la barajul de promovare în elita Divizia A1, câștigând și pentru a doua oară în patrulaterul început ieri la Câmpia Turzii cu același 3:1.

După ce ieri dispunea cu 3:1 de CNE CSȘ2 Baia Mare, CSU de Vest Timișoara a câștigat în partida de astăzi de la ora 18 tot cu 3:1 și în fața gazdei patrulaterului play-off al Diviziei A2 Vest, CSM Câmpia Turzii, în dauna căreia a răsturnat scorul la seturi, de la 20:25 la 26:24, 25:19 și 28:26.

Profesorul Grădinaru i-a acordat un plus lui Bălulescu: "I-am dat credit să joace mai mult decât în alte partide"

Profesorul Grădinaru 

 

Ca și vineri, elevii lui Sorin Grădinaru au asudat peste o oră și jumătate pentru victorie, astăzi 101 minute, într-un meci încins, cu răsturnări de situație și în care bănățenii s-au văzut adesea puși în situația de a reveni din urmă.

Cu un start slab și fără a se regăsi, CSU de Vest a pierdut primul set și a revenit greu în cel de-al doilea, adjudecat cu 26:24.

Timișorenii au câștigat cel mai clar setul III și au răsturnat favorabil scorul în cel de-al IV-lea, de la 18:14 pentru gazdele clujene la 18:19 iar apoi 21:23, ulterior mergându-se umăr la umăr până la 28:26

”Se vede lipsa jocurilor în picioare”, este concluzia profesorului Grădinaru după niște victorii care au asigurat deja calificarea în fața principalelor contracandidate dar mai strânse decât în alte dăți.

Fără antrenorul și căpitanul Sorin Schiesz, accidentat și care a intrat și astăzi doar foarte puțin, CSU de Vest s-a impus în alcătuirea Unguraș (Bădiceanu), Darlaczi (Schiesz), Damian, Dincă (Reitmaier), Vîrlan (Bălulescu), Ungureanu, Toma – libero, veteranul Balint rămânând pe bancă.

Timișorenii și-au luat deja biletele pentru încă un baraj de promovare în elita masculină A1, turneu din 6-8 mai, în vreme ce CSM Câmpia Turzii și CNE CSȘ2 Baia Mare vor juca duminică în meciul direct pentru al doilea loc la baraj.

În celălalt meci al zilei, băimărenii au trecut cu 3:1 de CSU Brașov, depășită ieri cu 3:0 de gazdele din Câmpia Turzii.

Înaintea rundei finale de duminică, în care CSU de Vest Timișoara joacă de la ora 12 cu brașovenii, ierarhia e următoarea: 1. CSU de Vest 6 puncte (setaveraj 6:2), 2. CSM Câmpia Turzii 3p (4:3), 3. CNE CSȘ2 Baia Mare 3p (4:4), 4. CSU Brașov 0 (1:6).

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: