Calificate la braţ, CSS Bega – CSS Lugoj 3-2, de orgoliu

În buzunar cu calificarea în faza semifinală, turneu care va începe în 30 martie, CSS Bega şi CSS Lugoj au jucat duminică după-amiază într-un meci al marilor orgolii timişene, gazdele revanşându-se pentru victoria din tur cu 3-2 a lugojencelor, la capătul unei dispute de 110 minute, ce „a ţinut până la cinci şi ceva dar pe care am fi putut-o adjudeca mai repede, cu 3-1”, după cum a menţionat Ioan Ersigan, antrenor al voleibalistelor cadete de la CSS Bega.

Timişorencele s-au impus cu 3-2, pe seturi 18-25, 25-16, 25-16, 23-25, 23-21, câştigând 114 puncte faţă de cele 103 ale lugojencelor. Au jucat, la gazde, Adriana Fantaziu, în rol de libero şi înlocuind alte colege de linia a II-a în apărare, Alexandra Suciu, Oana Mara, Denisa Şata, Claudia Fantaziu, Anca Pienescu (căpitan), Oana Ordean şi Oana Farca, antrenorul Ersigan cooptând şi câteva jucătoare de la categoria Speranţe.

Pentru lugojence, mai micuţe de talie dar corespunzătoare ca vârstă categoriei Diviziei Cadeţi, au evoluat Busuioc, Matei, Jac, Pujcapy, Dohotaru, Ţintea, Loghin, Nedelcu.

Cele două echipe, calificate din seria Diviziei Cadete în ordinea unu, CSS Lugoj, doi, CSS Bega, conform setaverajului general, vor evolua în turneul semifinal de 6 formaţii, cu meciuri de miercuri până duminică, la date şi în localitatea care urmează a fi stabilite. Primele două clasate se vor califica la faza finală naţională a junioarelor II, judeţul Timiş nădăjduind că elevele lui Ioan Ersigan respectiv Dorin Horvath, de la CSS Lugoj şi totodată secund la prim-divizionara CSM, vor face o bună figură în faza următoare. Până atunci, conform obiceiului, cadetele CSS Bega se vor pregăti inclusiv prin jocuri-test, săptămânale, cu omologii cadeţi ai clubului.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Calificate la braţ, CSS Bega – CSS Lugoj 3-2, de orgoliu

  1. Sorin Ionas spune:

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: