Campioana Continental, prim eșec în ”Municipal”, în fața câștigătoarei ediției inaugurale, Timișoara

Continental, deținătoare la zi a titlului în Campionatul Municipal Timișoara de volei rezervat formațiilor de amatori, a suferit în această săptămână prima înfrângere în cea de-a V-a ediție a întrecerii, la cel de-al cincilea hop din tur, fiind întrecută de câștigătoarea sezonului inaugural, Timișoara.

În ceea ce a fost o etapă a cincea derulată pe jumătate, în zilele lucrătoare ale acestei săptămâni, celelalte două partide programate inițial pentru astăzi fiind amânate la date ulterioare, campioana Continental a fost întrecută marți seară în duelul de podium din sala Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” de voleibaliștii de la Timișoara, care au fost egalați la seturi dar și le-au adjudecat pe următoarele două, cucerind toate punctele în clasament printr-un 3:1 (25:18, 21:25, 25:19, 25:17) în care trăgătorul secund al învinșilor, Andrei Vilău, a fost desemnat MVP.

Implicit, în urma eșecului liderului, și o regrupare ca punctaj în fruntea ierarhiei, pagina de socializare Turneu Municipal de Volei amator Timișoara notând pe marginea derby-ului de marți seară că ”experiența și serviciul gazdelor a făcut diferența în ultimele două seturi”. 

Etapa a V-a debuta luni seară de la ora 21 în sala de sport a Școlii Generale 30 din Zona Soarelui cu meciul CSȘ Bega – Shawarma 2.0, câștigat de oaspeți cu 1:3, pe seturi 16:25, 14:25, 25:18, 22:25, MVP fiind desemnat tot din rândul învinșilor, Sergiu Rodina, trăgătorul secund al celor de la CSȘ Bega.

UMF Timișoara – Gugulanii Caransebeș și CS Alternative – UVT, programate astăzi în cadrul aceleiași runde, au fost amânate pentru date ulterioare, caz valabil și pentru meciul UMF Timișoara – Timișoara, din etapa I.

Penultima rundă a turului și a sezonului de toamnă debutează luni 4 decembrie de la ora 21 în sala Școlii Generale 30 cu meciul Continental – CSȘ Bega, etapa conținând 3 întâlniri, în vreme ce UVT – Shawarma 2.0 este amânată. Ultimele rezultate, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice ale secțiunii Volei.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Volei: