Cinci jocuri în 3 zile, 5 învingătoare diferite în Municipal

O nouă săptămână la rând cu disputarea în totalitate a meciurilor programate în acest interval în Campionatul Municipal Timișoara de volei pentru amatori, cu ocazia antepenultimei etape din retur, cea de-a 12-a a sezonului, în plus, două dintre participante făcându-și timp în cele 3 zile de întreceri și pentru a juca una dintre cele 4 restanțe. Cinci partide cu cinci câștigătoare diferite, gruparea de podium Gugulanii Caransebeș învingând acasă într-o întâlnire cheie în care a fost egalată de două ori la seturi.

Întrecerea municipală de volei rezervată formațiilor de amatori a continuat zilele trecute cu partidele celei de-a cincea runde din retur, completate cu o restanță din etapa a noua.

Primele două partide s-au jucat marți 28 februarie, liderul la zi al întrecerii învingând la zero în cadrul rundei a 12-a: UVT – Continental 0:3 (13:25, 23:25, 18:25). Octavian Tătaru, secund al învinsei UVT, a fost desemnat MVP.

Cu același scos s-a impus marți și altă formație plasată pe podium: Timișoara – Politehnica Timișoara 3:0 (25:21, 25:20, 25:16), MVP provenind tot din rândurile echipei învinse, Jasmina Petromăneanț, secund al alb-violetelor.

Ziua de miercuri 1 martie a adus alte două meciuri în cadrul turneului municipal de volei, unul din cadrul etapei a 12-a de campionat și altul contând ca restanță din runda a 9-a. Gugulanii Caransebeș – UMF Timișoara s-a încheiat 3:2 (26:24, 22:25,25:21,21:25,15:6), după ce oaspeții au egalat de două ori la seturi, MVP fiind desemnat Tania Pârvu, de la gazdele din Caraș-Severin, iar Alternative Flying Steps a repurtat o rară victorie, 3:1 (25:13, 19:25, 25:13, 25:13) cu UVT, care a înregistrat astfel al doilea eșec în 24 de ore, MVP fiind desemnat Vali Talpeș, coordonator al câștigătorilor.

Ultimul meci din antepenultima rundă de campionat pe 2016-2017 s-a jucat joi seară, încheindu-se cu scorul de 3:0 pentru CS Alternative în meciul contra Alternative Flying Steps, cu MVP Flavius Vîrlan, trăgător principal al învinșilor.

Rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul penultimei runde, a 13-a, de săptămâna viitoare, ce aduce și restanța de luni între Gugulanii și CS Alternative, la Caransebeș, contând pentru etapa a-9-a, pe coloana dreaptă.

* Până atunci, în week-end, și volei prim-divizionar în Banat, în elita feminină, CSM Lugoj găzduind sâmbătă 4 martie de la ora 18,30 meciul din antepenultima rundă a returului, cu o ex-campioană a țării și participantă în cupele europene, CS Știința Bacău, joc la care intrarea publicului este liberă. Timișencele vor încheia sezonul regular săptămâna viitoare prin deplasarea miercuri la ora 18 la Târgu Mureș și partida acasă de vineri 10 martie cu CSU Galați. Etapa a 20-a din Divizia A1 de volei feminin începe astăzi la ora 19 (DIGISport) cu CSM București – CSM Târgoviște.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: