Continental Timişoara, locurile 1 şi 3 la băieţi la „Cupa Aradului”

Cu o săptămână înaintea unei noi ediţii a “Cupei Timişoara”, mai multe formaţii de pe malurile Begăi s-au regăsit în weekend pe parchetul Sălii Victoria din Arad cu ocazia celei de-a X-a ediţii a turneului internaţional de volei masculin şi feminin dotat cu trofeul “Cupei Aradului”, iar două au urcat chiar pe podium, în întrecerea băieţilor, prin garnituri distincte ale celor de la Continental.

minge volei standard

Peste 10 ore de volei cu 24 de grupări la start, dintre care 13 în întrecerea băieţilor, ar fi însumarea pe scurt a reuniunii voleibalistice din sala sporturilor arădeană, la fete aliniindu-se la start 3 echipe de pe malurile Begăi, Girls 1 şi 2 precum şi Nolimit, alături de formaţii din Caransebeş, Ştei şi, bineînţeles, Arad, iar în întrecerea masculină chiar mai multe, Continental 1 şi 2, CS Alternative, CSŞ Bega şi Politehnica, faţă în faţă cu oponenţi din selecţionata Oradea&Ştei dar şi din Ungaria, Karcag, precum şi de pe malurile Mureşului.

La băieţi, Continental 2 a trecut în finală de selecţionata Oradea & Ştei cu 2:1, pe seturi 27:29, 26:24, 15:13, iar Continental 1 nu s-a lăsta mai prejos, adjudecându-şi finala mică , tot cu 2:1, în dauna localnicilor de la ProVolei Junior Arad.

Victorie bihoreană la feminin, prin CSŞ Avram Iancu Ştei, 2:1 cu CSU Oradea, pe seturi 34:32, 14:25, 16:14, pe când în finala mică s-a înregistrat un eşec timişorean: Hand United Arad – Nolimit 2:1.

“Cupa Aradului”, derulată în cadrul manifestărilor „Sportul pentru toţi”, a echivalat cu disputarea a nu mai puţin decât 53 de partide, simultan pe 3 suprafeţe de joc cu durata de 20 de minute în seriile de calificare respectiv după sistemul a două seturi din 3 în disputele pentru podium, şi toate adjudecate abia în decisiv.

După cum ne-a explicat Ştefan Gog, preşedinte al grupării CS Fan Arad, una dintre organizatoare, alături de DJST Arad şi Fundaţia Ideea, numărul participantelor s-a menţinut ridicat la ediţiile din ultimii ani, şi anume 23 de echipe în urmă cu două sezoane, 27 la precedenta reuniune şi 24 de această dată, după ce la inaugurare se aliniau 6 formaţii, inclusiv din Timişoara, cu profesorul Sorin Grădinaru onorând competiţia la timona elevilor săi.

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 2

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: