CS UV Timișoara din nou în București, tot 3:0 Dinamo

După nici 5 săptămâni de la ultima sa apariție la finele turului Diviziei A1, 3:0 pentru campioana fruntașă Arcada Galați la Craiova, CS UV Timișoara a jucat astăzi de la ora 14 în primul meci din 2021 în voleiul românesc, în compania aceleiași echipe în fața căreia debuta pe 8 noiembrie în sezonul în curs, și tot la București, unde gazda CS Dinamo s-a impus conform așteptărilor.

Voleibaliștii Timișoarei n-au jucat încă pe Bega în actuala ediție de campionat programată sub formă de turnee cu 3-4 formații reunite la start, ci mereu în deplasare, în noiembrie 2020 la București și Brașov iar în decembrie la Zalău și Craiova, obținând un singur succes, în dauna gazdelor de sub Tâmpa. În rest înfrângeri, inclusiv la ”masa verde” conform stipulării din noul regulament ”de alertă” care aplică un meci pierdut cu 3:0 dacă vânătorii de așa-zise ”cazuri” au prins sportivi așa-ziși ”pozitivi” la așa-zisele teste fără nici cea mai mică menire și însemnătate ca diagnosticare și detectare a încărcăturii virale, fals instrument cheie înadins folosit în scopuri oneroase în pofida scopului cu totul diferit pentru care a fost inventată tehnologia PCR, de unde și lanțul slăbiciunilor farsei mincinoase de la A la Z a pseudo-pandemiei, asemenea eșecuri fără joc fiind înregistrate în dreptul timișorenilor tocmai în acel prim turneu din capitală, în cazul întâlnirii nedisputate cu steliștii, respectiv în unica partidă programată pe teren propriu dar adjudecată fără a transpira de CSU Știința București.

Astăzi se împlinește exact o lună de zile de la ultimele două meciuri jucate în elita masculină la finele ultimelor turnee din tur în 2020, și iată că, la București, Baia Mare și Galați se pune din nou în mișcare caravana la fileu a băieților, și în 2021.

Uvertura, în sala ”Dinamo”, unde roșu-albii cu 5 victorii și tot atâtea înfrângeri în tur, eșecuri pe rând cu 3:1 la CSA Steaua, 3:2 la CS Unirea Dej, 3:0 pentru Arcada Galați dar și CS ”U” Cluj – toate în noiembrie, și tot 3:0 pentru cei din Zalău în decembrie, s-au impus cu 3:0 precum în urmă cu peste două luni, de astă dată mai rapid, în 62 de minute de joc efectiv, după o oră și 9 minute de la începerea partidei.

Bucureștenii au învins pe seturi cu 25:12, 25:16, 25:19, mai clar decât în întâlnirea directă din tur din fief-ul steliștilor, atunci la 13, 20 și 21.

Galben-albaștrii bănățeni au ținut mai bine piept în setul final, în care au și preluat conducerea cu 4 mingi câștigate la rând, 14:15, iar apoi și cu 16:17, cedându-le pe următoarele 7, 23:17, după care inevitabilul s-a produs.

Călin și Micu au strâns cele mai multe puncte pentru învinși, câte 9 fiecare, iar Vârlan 4, Mocanu reușind 11 pentru bucureșteni.

CS UV Timișoara, pentru care au mai punctat Rodina, Bădiceanu, Cazacu și Drăgan, intră pe teren și mâine la 12 contra steliștilor împotriva cărora nu mai juca în cele din urmă pe 9 noiembrie, duminică fiind programată întâlnirea directă a bucureștenelor, duel televizat de TVR3.

Bănățenii vor mai juca apoi abia peste 4 săptămâni, și tot în București, pe 13 februarie, la nou-promovata CSU Știința, iar ulterior în triunghiularul cu CSU Brașov și CS Unirea Dej, pe 27 februarie și 1 martie.

Rezultatele și programul turneelor din acest weekend, pe coloana clasamentelor secțiunii Volei.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Volei: