CSM Lugoj rezistă doar în setul III liderului detaşat şi neînvins

Misiune imposibilă astăzi de la ora 11 pentru CSM Lugoj, în fieful unui incontestabil lider neînvins şi cu doar 3 seturi pierdute în primele 10 etape ale Diviziei A1 de volei feminin, Ştiinţa Bacău, care s-a impus pentru a noua oară cu 3:0 în acest tur de campionat încheiat tocmai prin acest joc. Partida conta pentru runda a XI-a, ultima a primei jumătăţi a sezonului regulat, amînată fiind de pe 15 decembrie, de comun acord între cluburi, pentru ca jucătoarele să îşi continue cu încă o săptămînă programul de pregătiri…

CSM Lugoj 2012-2013: locul 9 la finele turului, cu 3 succese şi 8 eşecuri

A fost aşadar 3:0 (22:15, 22:9, 25:22) pentru băcăuance, care s-au impus astfel pentru a patra oară cu 3:0 pe teren propriu în acest tur de campionat, tot acasă risipind şi puţinele seturi pierdute, într-un 3-2 cu constănţencele şi 3:1 cu Dinamo Romprest.

CSM Lugoj, care se prezenta la Bacău după un drum cu autocarul de 14 ore şi după exact 3 săptămîni de pauză competiţională respectiv cu numai 3 succese în cont, a condus în marea majoritate a setului trei dar n-a reuşit să prelungească disputa derulată în faţa a circa 100 de spectatori, încheind astfel turul cu 8 eşecuri, pe locul 9, şi setaveraj 13:26.

Antrenorii Bogdan Paul şi Dorin Horvath au preferat să le menajeze, introducîndu-le pe parcurs pe Veronica Lupaşcu şi Katarina Jovanovic, care acuzau afecţiuni la umăr, cu speranţa că jucătoarele vor fi recuperate complet pentru reînceperea pregătirilor, puţin după Crăciun, în vederea începerii returului, ce programează etapa cu numărul 12 pe 12 ianuarie, acasă cu CSU Medicina Târgu Mureş.

Astfel, CSM Lugoj, care s-a răspîndit astăzi, după încheierea jocului de la Bacău, în toate zările, pentru a sărbători Crăciunul în famile, va mai efectua antrenamente în perioada 28 – 30 decembrie, iar apoi începînd din 2 ianuarie.

CSM Lugoj ar putea găzdui şi unul sau două jocuri amicale cu partenera de asemenea ocazii din Bekescsaba, în 4-5 ianuarie.

Lugojencele disputau precedentul meci de campionat pe 1 decembrie, într-o sîmbătă, cînd cedau cu 3:1 la Piatra Neamţ, după care n-au mai avut jocuri în program, cel cu Tomis fiind devansat din runda a X-a, din 8 decembrie, pentru finele lui noiembrie, iar cel de la Bacău fiind amînat cu o săptămînă.

CSM Lugoj: Tătaru, Radonjic – Lungu, Lupescu – Canea, Grama, libero: Ispas. Au mai jucat Şonda, Lupaşcu şi Jovanovic.

 

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 11

 


Ultimele articole din categoria Timişene: