CSM Lugoj cade la 17:13 şi ratează şansa măcar a unui punct

Deşi le despărţea un singur loc, craiovencele au ajuns în această seară la un număr dublu de victorii în acest sezon faţă de învinsele lor din penultima rundă a returului Diviziei A1, semn al decalajului de la 7, ocupat de timişence la finele returului din 2011, la locul 8, în schimb fetele de la CSM Lugoj, rămase cu 6 succese, mergînd întins spre o fază I de play-off tot mai probabil cu fruntaşa Ştiinţa Bacău, deja săptămîna viitoare.

Iar dacă anul 2012 l-au început cu un eşec clar în „Ioan Kunst Ghermănescu”, pe 7 ianuarie, 0:3 cu oltencele, la 9, 21 şi 18, lugojencele au pus punct deplasărilor din acest campionat cedînd cu 3:1 (25:20, 25:14, 18:25, 25:19) în faţa aceleiaşi SCM „U” Craiova. Setul I: 16:10 time-out tehnic; setul II: 13:5, 16:12 time-out tehnic; setul III: 8:10, 15:17; setul IV: 4:6, 11:13, 15:17, 25:19.

CSM Lugoj a avut aşadar şansa să întoarcă la un moment dat rezultatul şi să plece măcar cu un punct din Bănie, dar în setul 4, la scorul de 17:13, a avut o cădere de care craiovencele au profitat şi au reuşit să păstreze toate cele 3 puncte la ele acasă. „În primele două seturi nu am jucat nimic, adică ceea ce jucăm de cîteva meciuri încoace. Abia în setul al treilea am început şi noi să jucăm ceea ce trebuie în mod normal să jucăm. Din păcate nu am reuşit să gestionăm şi setul 4 la fel de bine, am comis foarte multe greşeli, astfel că am permis adversarelor să cîştige meciul”, avea să ne declare antrenorul lugojencelor, Bogdan Paul. „Partea bună este că în setul al treilea a început creşterea noastră, legată de jocul prestat vorbind, dar această creştere se face – cum este şi normal – treptat, trebuie să avem răbdare”, avea să concluzioneze profesorul Bogdan Paul.

Această creştere poate fi văzută pe viu de către proprii suporteri sîmbătă seara, cu începere de la ora 18, cînd CSM va primi vizita celor de la SCM CSU Argeş Volei Piteşti, venind de pe o poziţie retrogradantă (11), într-un meci contînd pentru ultima rundă din sezonul regulat al Diviziei A1. Apoi, pe voleibalistele lugojence le aşteaptă să dea din nou piept cu puternica formaţie a Bacăului dar de această dată meciurile vor conta pentru play-off-ul ligii, faza I.

Aşadar o nouă înfrîngere, reamintind că de la un ultim succes în deplasare, la Iaşi, cu Penicilina, 3:1 pe 21 ianuarie, elevele pregătite de Bogdan Paul au intercalat un unic 3:2 acasă cu CSM Sibiu într-o serie recentă cu cinci eşecuri cu 3:0…

 

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 11

 


Alte articole legate de acest subiect: