CSM Lugoj cedează fără a smulge un set acasă în premieră în noul sezon: eliminare din Cupa României

La doar 18 ore după ce își adjudeca victoria în campionat și două puncte în ierarhia Diviziei A1 de volei feminin, CSM Lugoj a pierdut astăzi după-amiază a doua confruntare cu vizitatoarele de la Dinamo, care s-au revanșat prin a se califica în sferturile de finală ale Cupei României. Reușind să se impună cu 3:0, bucureștencele au provocat prim-divizionarei timișene întâiul eșec fără set adjudecat pe teren propriu în noul sezon, din 4 apariții.

CSM Lugoj și Dinamo București s-au reîntâlnit și astăzi de la ora 15 în Sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, dar nu în campionatul elitei, cum se întâmpla aseară de la ora 18,30, ci în faza I a noii ediții a Cupei României la volei feminin, într-un joc eliminatoriu contând pentru pătrunderea în ultima rundă, tur-retur, dinaintea patrulaterului Final4.

Dacă aseară a fost o partidă în 5 seturi, în care gazdele au revenit de fiecare dată din urmă, răsturnând scorul de la 0:1 și 1:2 la 3:2, astăzi conturile au fost închise în puțin peste o oră de joc efectiv, Dinamo câștigând din nou primul set dar apoi și pe următoarele două: 19:25, 11:25, 18:25.

Cu un ochi și gândul deja la următoarea partidă de campionat pe teren propriu, programată sâmbătă de la ora 18,30 cu codașa clasamentului, SCM U Craiova, unică grupare încă fără victorie în Divizia A1 2016-2017 după 5 etape, în care a câștigat un singur set, CSM Lugoj n-a reușit astăzi în premieră să-și adjudece un set acasă în stagiunea în curs, după o primă înfrângere în campionat cu 1:3 în fața târgoviștencelor, urmată de victorii cu 3:2, contra celor de la VC Unic și Dinamo.

Roș-albele din București vor juca în sferturile de finală ale Cupei României cu CSM București, fază a întrecerii ce demarează în această săptămână printr-un prim duel tur-retur, SCM Pitești – CS Volei Alba Blaj, pe 4 și 6 noiembrie.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: