CSM Lugoj – CSM Târgoviște 0:3 în manșa I a sferturilor de finală în Cupa României

Scutită de a juca luna trecută în turul I de calificare al noii ediții a Cupei României dat fiind micșorarea peste vară de la 12 la zece a numărului prim-divizionarelor, CSM Lugoj a debutat în această seară în campania 2017-2018 a întrecerii eliminatorii deodată cu principalele 4 protagoniste din voleiul feminin românesc, direct în faza sferturilor de finală, inaugurată în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” în compania lui CSM Târgoviște, care a câștigat manșa I la mai puțin de o oră și jumătate de la startul partidei.

Dâmbovițencele pregătite de spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez au triumfat în deplasare în turul sferturilor în 80 de minute de joc efectiv și au luat o opțiune decisivă pentru pătrunderea în turneul Final 4 al Cupei României, în a cărui ediție trecută cedau trofeul adjudecat cu 3:0 în ultimul act din primăvara lui 2016 prin a fi eliminate cu 1:3 de CS Știința Bacău în semifinalele din anul în curs.

CSM Lugoj – CSM Târgoviște a fost decis în trei seturi, 0:3 (22:25, 21:25, 18:25), vizitatoarele impunându-se în această seară de la ora 18,30 și pe malurile Timișului, după ce sâmbătă triumfau și în sala de sport a UVT din Timișoara, în etapa a VII-a a Diviziei A1, cucerind 3 puncte în clasament printr-un 1:3 victorios cu UVT Agroland.

Pentru lugojencele antrenate de Valerijan Luka a fost în schimb a doua apariție acasă în 48 de ore, după cea de duminică seară, pierdută tot cu 0:3, în campionat, cu CSM București. CSM Târgoviște și CSM Lugoj se vor întâlni din nou săptămâna aceasta, însă nu în manșa retur a sferturilor Cupei României, ci în penultima rundă a turului din sezonul regular în Divizia A1, sâmbătă de la ora 18, sub Turnul Chindiei.

Mâine se încheie deja sferturile în cazul disputei CS Volei-Alba Blaj – CSU Medicina CSȘ Târgu Mureș, a cărei primă manșă s-a derulat în această seară pe terenul campioanei, gazdă și miercuri a returului, și duelul CS Știința Bacău – CS ”U” NTT Data Cluj derulându-se în zile consecutive la același fileu, în Moldova, miercuri și joi. O misiune foarte dificilă în calitate de gazdă va avea în schimb nou-promovata UVT Agroland cu CSM București, în căderea de cortină a zilei de mâine, de la ora 19,30, în manșa I a sferturilor, returul în cazul formațiilor timișene fiind programat pe 17 ianuarie 2018.

UVT Agroland a fost nevoită să se deplaseze la București în faza I de calificare pentru a accede în sferturile de finală, pe 25 octombrie dispunând cu 0:3 de Dinamo.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 1

 


Ultimele articole din categoria Volei: