CSM Lugoj, din oficiu în optimile de finală ale Challenge Cup

Fără programări ale datelor partidelor tur-retur, tragerile la sorți pe tabloul competițional al cupelor europene de volei au fost totuși efectuate, prim-divizionara feminină CSM Lugoj fiind scutită în cel de-al doilea sezon consecutiv de participare în CEV Volleyball Challenge Cup de alinierea în faza inaugurală a întrecerii eliminatorii, a 16-imilor de finală, așteptând vremea optimilor, în cadrul cărora va juca prima manșă în deplasare la formația calificată din dubla întâlnire a câștigătoarei Cupei Balcanice cu OK Kastela, din Croația. 

Spre deosebire de primele două clasate la ora întreruperii precedentei ediții de campionat a Diviziei A1 de volei feminin, CSM Volei Alba Blaj și CS Dinamo București, care vor juca deja în 16-imile de finală din CEV Challenge Cup, clubul din Ardeal mai întâi pe teren propriu cu VBC Cheseaux iar roșu-albele din capitală mai întâi tot acasă cu AJM FC do Porto, CSM Lugoj se numără între cele 5 grupări repartizate direct în optimi, alături de VK Prostejov, 1. MCM-Diamant Kaposvar, Vandoeuvre Nancy VB și Sistem9 Yesilyurt Istanbul.

Lugojencele se vor înălța la fileu în optimile de finală împotriva formației calificate din dubla manșă între câștigătoarea Cupei Balcanice și OK Kastela, din Croația. Prim-divizionara din Timiș a jucat și în ediția anterioară, 2019-2020, tot în optimile CEV Challenge Cup, pierzând însă la zero dubla manșă cu câștigătoarea Cupei Balcanice, THY Istanbul, cea care avea ulterior de jucat cu Dresdner SC în semifinalele întrecerii, duel anulat dat fiind întreruperea la începutul primăverii a competițiilor sportive, pe când celălalt penultim act era programat între echipele din Beziers și Pireu.

În campania 2019-2020, CSM Lugoj s-a calificat din 16-imile Challenge Cup prin a trece cu 3:0 pe 4 decembrie în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” de cehoaicele din Liberec.

Pe plan intern, CSM Lugoj este programată în etapa inaugurală a noului sezon al elitei pe 17 octombrie acasă cu CS Știința Bacău, după care va urma deplasare la CS Medgidia, în 24 ale lunii viitoare. Mai apoi, acasă cu CSU Medicina CNUE Târgu Mureș, tot în octombrie, iar ulterior runda intermediară la Galați, pe teren propriu cu FC Argeș, la CSO Voluntari 2005, acasă cu CSM Târgoviște și în deplasare la CS ”U” NTT Data Cluj pe 28 noiembrie. În decembrie, intermediara acasă cu CSM Volei Alba Blaj, în capitală cu CS Dinamo și pe teren propriu cu CS Rapid, la încheierea turului în sezonul regular. 

Clasamentul în play-off-ul zonei 1-6 din Divizia A1 de volei feminin la întreruperea competițiilor în martie, precum și ierarhia sezonului regular 2019-2020, pe coloana dreaptă a secțiunii Volei.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: