CSM Lugoj egalează dar nu rezistă ocupantei locului 3

Sportul încă mai rezistă cumva cu brio pe metereze, mijloc de săptămână cu înălțări la fileu în primul eșalon al voleiului intern, propunând a doua rundă a fazei play-off în grupa I valorică a elitei feminine Divizia A1. Iar precum în etapa inaugurală din weekend, și intermediara a oferit un joc în mai mult decât 3 seturi, de această dată la Lugoj: CSM – CSM Târgoviște 1:3.

Dâmbovițencele câștigau la finele săptămânii trecute cu 3:0 acasă la debutul în zona 1-6, trecând de băcăuance, iar ocupantele locului 3 au învins și miercuri de la ora 18:30 în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj, pe seturi cu 19:25, 25:22, 17:25, 20:25, după 103 minute de joc efectiv.

Iar astfel, precum campioana CSM Volei-Alba Blaj, triumfătoare tot cu 3:1 și 3:0 în primele dintre cele 10 etape din play-off, CSM Târgoviște și-a trecut deja în cont 6 puncte în grupa 1-6. Învinsă de fiecare dată, cu 3:0 la București de către Dinamo și pe teren propriu cu 1:3, CSM Lugoj doar a egalat la seturi în partida de miercuri. 

Programată fiind a juca sâmbătă de la ora 17 la Bacău, în etapa a III-a, dacă sportul mai poate rezista asaltului din procesul incremental de strângere a șurubului. În restul rundei intermediare, defilare tot mai accentuată a băcăuancelor la Dunăre, Știința la 13, 18 și 23 pe seturi în dauna gazdei CSU Belor Galați, pe când campioana din Blaj s-a impus tot mai greu în fața lui Dinamo, la 19, 22 respectiv 24. 

Programul viitor și clasamentul la zi, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: