CSM Lugoj în fața primelor meciuri oficiale

Joi de la ora 18.30 voleibalistele de la CSM Lugoj vor disputa primul meci oficial din acest sezon. Bănățencele vor întâlni SCM U Craiova în Cupa României, formație pe care elevele lui Valerijan Luka au întâlnit-o și în cadrul Cupei Banatul, timișencele impunându-se atunci cu 3-1. Partida se va desfășura în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”.
_DSC6368
Întâlnirea se anunță a fi una interesantă, în condițiile în care loturile ambelor formații au suferit modificări în această vară. Față de ediția trecută, echipa craioveană le-a pierdut pe Florina Chirilov, Sorina Buz și Andreea Smultea, însă beneficiază în continuare de serviciile unor jucătoare cu experiență în prima divizie, precum universalul Ramona Breban, coordonatoarea Ramona Postea, Gabriela Dancu sau Monica Foca. În plus, au transferat de la campioana din Blaj, pe Adina Stanciu și Ioana Vodă, prima componentă a echipei naționale a României până în 2014, plus coordonatoarea Marina Cojocaru de la vicecampioana CSM Târgoviște.

De cealaltă parte a fileului, CSM Lugoj începe lupta în noul sezon cu Ionela Canea, Krista De Geest, Gabriela Bălae, Ramona Rus, Ivana Radonjic, Luminița Trombițaș, Ivana Milanovic, Adriana Rotaru, Irina Andreica, Laura Lungu, Jasmina Petromăneanț, Mădălina Șonda, Bianca Albăstroiu și Alexandra Panțiru.

De menționat că în urma unei înțelegeri între CSM Lugoj și SCM U Craiova, oltencele au acceptat să joace și manșa retur din Cupa României tot în Lugoj, aceasta urmând să se desfășoare vineri cu începere de la ora 17. În campionat, obiectivul ambelor echipe este calificarea în play-off.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: