CSM Lugoj, învinsă acasă în premieră. FOTO

CSM Lugoj a pierdut categoric sâmbătă seară pe teren propriu în fața unei grupări din ”careul de ași” al Diviziei A1 de volei feminin, CS Știința Bacău, triumfătoare într-un număr minim de seturi în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu”, 16:25, 14:25, 13:25. După victorii acasă de 3 puncte în prima jumătate a turului, cu nou-promovatele din Pitești și Voluntari respectiv cu clujencele, formația bănățeană a căzut primul examen dificil în Timiș, înregistrând și cel de-al treilea eșec în 7 etape, după cele din capitală, cu CS Rapid și Dinamo.  

Elevele lui Ugljesa Segrt au cedat în premieră în numai 3 seturi în actualul campionat, pierdute în partida de sâmbătă de la ora 18:30 în câte 21, 25 respectiv 21 de minute de joc efectiv. Băcăuancele s-au impus în schimb și pentru a patra oară cu 3:0 în cele 6 meciuri jucate în turul Diviziei A1, suferind o singură înfrângere, cu 3:1 la CS Dinamo București, dar reabilitându-se săptămâna trecută acasă prin a depăși cu același scor pe CSM Târgoviște.

A fost de fapt un duel al reprezentantelor Diviziei A1 în 16-imile de finală ale fazei principale a CEV Challenge Cup, a treia competiție ca importanță a cupelor europene inter-cluburi, manșa I fiind programată pe 4 decembrie, pentru lugojence acasă cu Dukla Liberec, de la ora 19, iar în cazul Științei Bacău în deplasare la Kairos Ponta Delgada. Returul, peste o lună, pe 17 decembrie, la Liberec.

Bănățencele mai au de jucat în turul campionatului la Târgoviște, săptămâna viitoare, iar apoi, după o pauză de o etapă, acasă cu CSU Belor Galați în jurul datei de 7 decembrie și la Blaj. Returul, în 2020, începând cu deplasarea din 11 ianuarie la Pitești.

Fotografii realizate de Sorin Pilipeți la meciul CSM Lugoj – CS Știința Bacău, jucat sâmbătă de la ora 18:30 în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” din municipiul de pe Timiș în etapa a VII-a din Divizia A1 de volei feminin și câștigat de sportivele din Moldova cu 0:3.

În eșalonul inferior, în Divizia A2 Vest de volei feminin, CSU Politehnica Timișoara a valorificat avantajul terenului propriu în ultima etapă a turului, câștigând sâmbătă în sala ”Profesor Mircea Albu” duelul codașelor fără victorie, 3:0 (25:8, 25:15, 25:20) cu CSM Sighetu Marmației, fără însă a scăpa de penultimul loc după runda a V-a. Urmează peste două săptămâni primirea bihorencelor de la CSU Oradea, la startul returului în sezonul regular.

Rezultatele etapei a VII-a în Divizia A1 de volei feminin, programul rundei viitoare și clasamentul, pe coloana dreaptă. 

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Volei: