CSM Lugoj nu trece în play-off de bariera celor 20 de puncte: 0:3 și cu CSM Târgoviște. FOTO

Conform tradiției, misiuni foarte dificile și aproape ca și imposibile în prima grupă valorică pentru voleibalistele Lugojului, calificate pentru a treia ediție consecutivă în faza play-off a zonei locurilor 1-6, de astă dată însă de pe 5 și nu de pe ultima treaptă, debutul pe teren propriu în acest tur-retur final cu zece runde având același deznodământ precum cel în deplasare de vinerea trecută, 3:0 pentru oponentele favorite. Astăzi de la 18:30, ”violetele” târgoviștence îndrumate în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” de fostul antrenor cu anii al bănățencelor, Valerijan Luka.

Ocupante ale locului 3, dâmbovițencele învinse săptămâna trecută acasă cu 2:3 de la 1:0 la seturi de urmăritoarele băcăuance în etapa inaugurală din play-off, s-au redresat în această seară încă din startul meciului cu CSM Lugoj, dominând primul set, adjudecat cu 17:25 după 22 de minute de joc efectiv.

Un scor aproape identic celui înregistrat în urmă cu 3 săptămâni aici în același joc direct, dar din returul sezonului regular, 18:25, iar continuarea a urmat tiparele acelei întâlniri din 8 martie, tranșată de vizitatoare și mai clar în seturile 2 și 3, la 12 respectiv 14.

Opoziția elevelor lui Uglesa Segrt a fost mai mare în această seară, însă tot fără sorți de izbândă, 18:25 și 20:25 în seturile 2 și 3, partidă adjudecată de CSM Târgoviște după 66 de minute de joc efectiv.

Lugojencele au opus cea mai dârză rezistență în setul final, în a cărui primă parte au condus o dată la limită și au egalat de 3 ori, ultima oară la 8:8, cedând ritmul de la 12:13 la 12:16, o nouă desprindere a trupei de podium, în componență și cu voleibaliste trecute prin Banat, de exemplu Bălae, Lakovic sau Pusic.  

Iar CSM Lugoj n-a izbutit așadar nici în cel de-al doilea meci din play-off să depășească bariera celor 20 de puncte adjudecate într-un set, maxim atins și în deplasarea cedată la campioana CSM București. Urmează chiar două ieșiri la rând pentru timișence, la Bacău și la București cu Dinamo în intermediară, după care încheierea turului în 1-6 pe propriul teren, peste două săptămâni, cu CSM Volei-Alba Blaj. Vicecampioane așteptate deja săptămâna viitoare la Târgoviște.

În celălalt joc al zilei în play-off, tot un 0:3 în contul oaspeților, CS Dinamo București – CS Știința Bacău, pe seturi 15:25, 16:25, 22:25. Clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana dreaptă.

Fotografii realizate de Sorin Pilipeți la meciul CSM Lugoj – CSM Târgoviște 0:3 (17:25, 18:25, 20:25), jucat în această seară în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” în runda a II-a din grupa I valorică în Divizia A1 de volei feminin. Bănățencele, în gălbui-albastru.

  

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = trei

 


Ultimele articole din categoria Volei: