CSM Lugoj pierde categoric acasă și cu campioana

Voleibalistele de la CSM Lugoj au încheiat în această seară prima jumătate a aparițiilor în faza play-off din Divizia A1 de volei feminin prin a pierde la zero și returul de pe teren propriu cu campioana națională CSM București, care s-a detașat de o manieră copleșitoare în seturile 2 și 3 ale jocului inaugural din etapa a VI-a în grupa I valorică, disputat în Banat.  

Timișencele au cedat astfel la zero primele 5 partide jucate în grupa locurilor 1-6 a ediției în curs, atât la București cu CSM și la Bacău cu CS Știința, cât și pe teren propriu, mai întâi cu CSM Târgoviște, iar săptămâna aceasta, luni și astăzi, cu fruntașele CSM Volei-Alba Blaj și campioana din capitală.

Care aborda partida cu șansa întâi, valorificată de o manieră rapidă, într-un timp record, doar setul inaugural fiind cât de cât ceva mai disputat, 18:25 din 20 de minute de joc efectiv. CSM București le-a câștigat pe următoarele cu 8:25 și 13:25, într-o oră de la startul întâlnirii, numai 56 de minute de joc efectiv, repetiție înaintea derby-ului la vârf de joia viitoare de la ora 18, pe teren propriu cu CSM Volei-Alba Blaj, televizat de DIGI Sport, în runda următoare, reîntâlnire a primelor clasate după ce în turul din play-off, în Ardeal, voleibalistele din capitală s-au impus cu 1:3 la fine de martie.  

Centrul Nicole Koolhaas și Adelina Budai-Ungureanu au fost printre principalele realizatoare ale bucureștencelor

Tânăra Adelina Budai-Ungureanu, crescută în voleiul timișorean la ACS Agroland, a fost principala realizatoare a jocului din sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, unde a cucerit punctul victoriei, trecându-și în cont și doi ași.

Tot joia viitoare va juca din nou și CSM Lugoj, la Târgoviște, urmând ca peste alte două zile, sâmbătă 27 aprilie, să evolueze în deplasare și la unica formație de care este urmată în clasamentul fazei play-off, CS Dinamo București, primă întâlnire a bănățencelor cu cele din capitală în grupa I valorică, urmând ca revanșa să se deruleze în Banat în jurul datei de 4 mai. Iar timișencele vor mai juca pe teren propriu și cu băcăuancele, pe 1 mai, urmând a încheia campionatul în jurul datei de 8 mai, la Blaj, peste 3 săptămâni.

CSM Arcada Galați, ACS Volei Municipal Zalău și SCMU Craiova sunt detașate pe podiumul fazei play-off în elita masculină, în același moment al derulării grupei I valorice.

Ultimele rezultate, clasamentul actualizat al Diviziei A1 de volei feminin și programul viitor, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: