CSM Lugoj pierde cu 3:0 în capitală și coboară pe 6. ”Dublă” acasă miercuri și sâmbătă

Voleibalistele din Lugoj n-au câștigat încă nici un set în cele 7 meciuri jucate în faza play-off a Diviziei A1, pierzând la zero și partida disputată pe terenul formației de care erau urmate în ierarhia locurilor 1-6, CS Dinamo, rezultând și un schimb de poziții în clasament.

Prim-divizionarele din Banat au jucat în deplasare și în Ajun de Paște, sâmbătă după-amiază, în capitală, după ce pierdeau joi cu 3:0 la Târgoviște, iar în București au continuat seria înfrângerilor la zero, în urma unor seturi echilibrate, cedate de puțin, cu 25:22, 25:23, 25:21.

Timișencele au coborât astfel pe locul 6 înaintea ultimelor două întâlniri programate pe propriul teren în acest campionat, zilele următoare de la ora 18:30, miercuri 1 mai cu CS Știința Bacău iar sâmbătă 4 mai în returul cu alb-roșiile dinamoviste, învingătoare sâmbătă în restanța partidei din 10 aprilie. CSM Lugoj va încheia campionatul săptămâna viitoare, în deplasare la Blaj.

Una dintre garniturile ”pepinierei” CSȘ Lugoj, cea calificată în turneul final al Diviziei Cadeți, a doua cea mai mare categorie de vârstă a structurii juvenile, va concura tot săptămâna viitoare, la Brașov, în perioada 8-12 mai, într-o luptă pentru medalii și titlul național purtată alături de grupările bucureștene CTF Mihai I, CFR și CS Dinamo, dar și CS Mioveni 2012 respectiv gazda ACS Juvenil Nicolae Titulescu.

Peste încă o săptămână, în intervalul 15-19 mai, CSȘ Lugoj dar și CSȘ Bega Timișoara vor juca în turneul final cu 8 echipe al Diviziei Speranțe, iar în ultima decadă a lunii ce bate la ușă aceleași două cluburi se vor alinia și în turneul final național al FRV în Divizia Minivolei, la cea mai mică grupă de vârstă, întrecere tot cu opt formații calificate.

Ultimele rezultate din Divizia A1 de volei feminin, clasamentul și programul viitor, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 2

 


Ultimele articole din categoria Volei: