CSM Lugoj revine de la 0:2 și le învinge pe helvete

Voleibalistele prim-divizionare ale Banatului au câștigat în această seară pe teren propriu manșa tur a 16-imilor CEV Challenge Cup cu helvetele de la Sm Aesch Pfeffingen, CSM Lugoj revenind de la 0:2 la seturi și impunându-se clar cu 15:8 în cel decisiv. Revanșa, joia viitoare în Elveția, în sala MZH Löhrenacker. 

CSM Lugoj a pierdut la limită setul inaugural al manșei I din 16-imi și aproape la fel de strâns pe cel secund, însă l-a câștigat la limită pe cel de-al treilea și mai clar în setul 4, cu 25:19, revenirea fiind desăvârșită în setul decisiv, cel mai detașat al partidei de la ora 18:30.

Voleibalistele antrenate de Ugljesa Segrt și compatriotul acestuia, Grbic, au repetat isprava din prima apariție acasă în campionat de a trece cu 3:2 de dinamoviste după ce au fost conduse de vizitatoare, de această dată la debutul fazei principale a competiției europene inter-cluburi numărul 3. 

A treia victorie a bănățencelor în 3 apariții internaționale în Challenge Cup în ediția în curs, dar și cea mai notabilă, alb-albastrele fiind acum în fața deplasărilor în campionatul Diviziei A1 la Mioveni, duminică, respectiv în Elveția, joia viitoare, pentru un loc în optimile întrecerii sub egida CEV. Și helvetele vor juca în weekend tot în deplasare, sâmbătă, la Dudingen.

În orice caz, a fost deja cea de-a 11-a partidă jucată de lugojence în noul sezon, dintre care 9 câștigate, victorii în 3 competiții diferite, în care continuă parcursul, în paralel: în campionat, în Cupa României și în CEV Challenge Cup – deja o prezență constantă în ultimele ediții.

Și CS Medgidia, care a debutat abia în această seară în cupele europene, direct în 16-imile CEV Challenge Cup, a răsturnat scorul tot după ce pierdea la limită setul inaugural, câștigându-le categoric pe următoarele, în Croația, la OK Kastela, cu 1:3.

Ultimele rezultate din Divizia A1 de volei și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi. 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Volei: