CSM Lugoj spulberă Clujul și pe teren neutru

Prim-divizionarele de volei ale Lugojului au mai făcut un pas spre asigurarea locului 5 la finele sezonului regular în campionatul senioarelor, întrecându-le categoric în această după-amiază pe penultimele clasate de la CS ”U” NTT Data Cluj în jocul inaugural al turneului patrulater organizat până duminică de Rapid, la încheierea returului în ”A1”.

Alb-negrele de sub Feleac, într-o componență autohtonă, nu le-au rezistat mai mult de 67 de minute de joc efectiv, CSM Lugoj impunându-se tot cu 3:0, precum în tur, de astă dată pe teren neutru, la finele lui 2020 în turneul organizat în sala sporturilor ”Ioan Kunst Ghermănescu” de pe malul Timișului.

Elevele lui Ugljesa Segrt s-au detașat cu 25:19, 25:16, 25:18, încă 3 puncte pentru ocupantele locului 5 în Divizia A1, la o oră și 17 minute după începerea partidei, de notat fiind că ardelencele sunt și singurele din primul eșalon care n-au câștigat vreun meci de trei puncte în campionatul în curs. 

Un deznodământ firesc și în deschiderea turneului găzduit de rapidiste, în condițiile în care bănățencele treceau la fel de clar de CS ”U” NTT Data Cluj și în decembrie în propria sală, atunci cu 25:7, 25:20, 25:22.

Trăgătoarea Nina Kocic a reușit cele mai multe puncte, 14 pentru CSM în meciul de la ora 15, completată de compatrioatele Koprivica, Zelenovic și Canak, cu mențiunea că în lotul clujencelor se află și timișoreanca Ioana Cauc.

Punct și de la capăt mâine de la ora 15 cu CSU Medicina CNUE Târgu Mureș, CSM Lugoj jucând în primul meci al zilei și duminică, de la ora 14 – partidă televizată de TVR3, în compania gazdei CS Rapid. 

Iar dacă sunt confirmate calculele hârtiei, timișencele și-ar putea asigura fie și în avans poziția a cincea după sezonul regular, adică prima în grupa a II-a valorică a locurilor 5-8, în condițiile în care CS Știința Bacău are misiuni mai dificile pe teren propriu, astăzi cu campioana CSM Volei-Alba iar în continuare cu CSU Belor Galați și CSO Voluntari 2005, ilfovence învingătoare tot azi cu 3:2 în inaugurarea patrulaterului de pe Bistrița, cu 15:11 în decisiv contra celor de la Dunăre. În celălalt turneu din weekend, debut firesc la Medgidia, CSM Târgoviște – FC Argeș 3:0.

Rezultatele și programul ultimului turneu din retur în Divizia A1 Feminin, pe coloana clasamentelor secțiunii Volei. 

* Un eșalon mai jos, în seria vestică a Diviziei A2, alb-violetele de la CSU Politehnica Timișoara au încheiat deja parcursul în ediția 2020-2021, ultimele în turneul play-off al locurilor 1-4 în grupă, după eșecuri cu 3:0 la Craiova cu ACS Volei Cristina Pîrv Turda, CSM Oradea și gazda SCM U, patrulater în urma căruia oltencele și clujenele s-au calificat în această ordine în barajul de promovare în elită, în care vor mai participa și CSM Focșani 2007 și CS Dacia Mioveni 2012.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: