CSM Lugoj – Știința Bacău 0:3. Bănățencele, semifinală cu CSM Târgoviște în 14 mai de la ora 16, în Final4 al Cupei României, la Alexandria

CSM Lugoj a pierdut în această seară prima dintre cele două apariții ale săptămânii în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, 0:3 cu CS Știința Bacău, ceea ce ridică la opt numărul înfrângerilor consecutive fără set câștigat în play-off de voleibalistele bănățence. În calendarul cărora urmează sâmbătă tot de la ora 18:30 duelul direct pentru readjudecarea locului 5, cu vedere spre CEV Challenge Cup, în compania celor de la CS Dinamo București.

Meci înaintea căruia va fi pusă în scenă sâmbătă de la ora 18:25 decernarea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Lugoj medaliatei olimpice la canotaj Herta Anițaș. Disputa cu vizitatoarele din capitală, ultima pe teren propriu pentru lugojence în actualul sezon, va fi și decisivă pentru prinderea locului 5 și o calificare în premieră în cupele europene, repetiția înaintea încleștării codașelor din grupa I valorică fiind efectuată astăzi în fața moldavelor lui Grapă, triumfătoare după 73 de minute de joc efectiv, 23:25, 19:25, 19:25. 

 

Rogojinaru și Otasevic au reușit cele mai multe puncte ale învingătoarelor de pe Bistrița, pe când Nina Kocic, din sextetul bănățencelor, a fost principala realizatoare a întâlnirii de la ora 18:30, din antepenultima etapă a returului în zona 1-6 a Diviziei A1 de volei feminin.

Rundă a opta din grupa I valorică în care CS Dinamo n-a făcut față acasă concitadinei CSM, 0:3 (19:25, 14:25, 20:25) în partida de la ora 13, CSM Volei-Alba Blaj trecând tot cu 3:0, pe teren propriu, seara, de CSM Târgoviște: 25:20, 25:15, 30:28. 

Lugojencele vor mai juca și la mijlocul săptămânii viitoare, la finele returului, la Blaj, iar apoi, pe 14 mai de la ora 16, la Alexandria, semifinala cu CSM Târgoviște a Cupei României, în Final4, în care CSM Volei-Alba va evolua în aceeași seară în compania lui CSM București, ultimul act fiind programat miercuri 15 mai de la ora 17, peste două săptămâni.

Ultimele rezultate și clasamentul la zi în Divizia A1 de volei feminin, plus programul viitor, pe coloana dreaptă. 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = sase

 


Ultimele articole din categoria Volei: