CSM Lugoj, vedetă televizată, dar pe scut: 3:1 la nou-promovata CSM Târgovişte. Iar din Regat, mâine în Moldova, la campioana Ştiinţa Bacău. Turul României la fileu

Iubitorii voleiului lugojan au fost astăzi conectaţi la o transmisiune în direct cu favoritele lor protagoniste într-o partidă de campionat din elita Divizia A1. CSM Lugoj a pierdut prima dintre deplasările pe care le are în acest week-end, cedând cu 3:1 pe terenul nou-promovatei CSM Târgovişte. Timişencele, învinse şi în tur de dâmboviţence, atunci cu 0:3, vor disputa mâine de la ora 14, pe terenul campioanei en-titre Ştiinţa Bacău, meciul amânat din cadrul etapei precedente.

A venit aşadar şi prima înfrângere…

Elevele lui Bogdan Paul au fost aproape de a egala la seturi, 2:2, însă o cădere pe finalul setului IV a echivalat cu irosirea şansei de a pleca măcar cu un punct din umbra Turnului Chindiei. În urma unei evoluţii oscilante, în care n-au profitat de câteva momente de cotitură, lugojencele au înregistrat în etapa a 16-a o primă înfrângere după o serie de 5 victorii.

Voleibalistele din Regat s-au desprins după un început echilibrat, ţîşnind de la 11:10 la 25:12, şi au răspuns cu brio unui asalt lugojan în setul II, de la 18:15 la 18:20, adjudecându-şi-l cu 25:22.

CSM Lugoj a condus ostilităţile abia în setul III, însă chiar şi atunci a avut emoţii spre final, când a cedat teren de la 19:23 la 23:23, impunându-se totuşi cu 23:25.

Cea mai mare cădere în joc oaspetele au avut-o însă în setul 4, care avea să fie şi ultimul, când CSM Târgovişte a pecetluit destinaţia celor 3 puncte cu 8 mingi câştigate la rând, de la 15:16 la 23:16 şi apoi 25:18.

CSM Lugoj a început în alcătuirea Tătaru, Lungu, Canea, Radonjic, Trojancevic, Lupescu, Matic – libero.

Lugojencele vor juca la Bacău mâine de la ora 14, în cadrul rundei a 14-a.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: