CSS Bega merge la finalele pe ţară ale Diviziei Minivolei

CSS Bega Timişoara a obţinut calificarea în faza finală naţională a Diviziei Minivolei atât în competiţia fetelor cât şi în cea a băieţilor, juniorii antrenaţi de profesorul Aurelian Cîrdu impunându-se chiar pe parchetul adversarilor lor de la CSS Viitorul Cluj Napoca, 3-2 într-un joc disputat sâmbătă. Junioarele Timişoarei, antrenate de profesorul Ciprian Dîrnescu, s-au calificat de pe primul loc, cu succese cu 3-1, repurtate sâmbătă şi duminică pe parchetul sălii „Profesor Mircea Albu”.

„Se vede progresul reuşit în acest sezon de juniorii noştri, evoluţiile lor la Cluj-Napoca fiind bune, poate puţin marcate de oboseala acumulată în cele câte două antrenamente pe zi. În primul joc, sâmbătă, contra lui LPS Bihorul Oradea, am cedat într-un set de la 22-17, pierzând la 23, pe fondul oboselii”, a explicat antrenorul Cîrdu, care şi-a condus apoi elevii într-un succes ce avea să se dovedească a fi decisiv, 3-2 cu gazdele clujene, în faţa unei numeroase asistenţe, prezentă la sală pentru a-i încuraja pe junii ardeleni.

Timişorenii, încurajaţi de părinţii a doi dintre jucători, au câştigat şi ultimul meci, de duminică, 3-0 cu CSS Topliţa, calificându-se astfel de pe locul 2 în seria a IV-a a fazei semifinale a Diviziei Minivolei, de fapt cea mai mică dintre categoriile de vârstă existente în voleiul juvenil, în ordinea descrescătoare a vârstei de la Juniori la Cadeţi şi apoi Speranţe şi Minivolei.

În meciul câştigat detaşat duminică, antrenorul Cîrdu a apelat iniţial la Darco Milivoi, Gabriel Baciu, Valeriu Talpaş şi Ovidiu Darlaczi, născut în 1999, cu un an mai mic decât colegii de echipă, iar apoi la Raul Salontai (născut în anul 2000), Cătălin Cauc (n. 2002, frate al unei junioare în secţia de volei a CSS Bega), Marius Toleac şi Sebastian Chifan.

Regulamentul Diviziei Minivolei, în care echipele sunt alcătuite din patru componenţi, este ca un jucător să evolueze pe parcursul a cel mult două seturi din trei, lăsându-i apoi locul unui coechipier. „Avem o lună de muncă pentru pregătirea participării la faza finală, unde voi alinia în lot 10 jucători”, a anticipat Cîrdu prezenţa luna viitoare, alături de alte şapte echipe, la turneul naţional cu trofeul pe masă. Viitorul sună bine…

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

9 răspunsuri la CSS Bega merge la finalele pe ţară ale Diviziei Minivolei

 1. Amelia spune:

  Bravo fetelor , bravo baietilor….. sunt o mama fericita…. fata (Cauc Alexandra) si baiatul (Cauc Catalin) sunt in finala Campionatului National de Minivolei al Romaniei ….. ce pot sa imi doresc mai mult?…. ce fericire si mindrie mai mare poate fi pentru noi?….
  Cinste antrenorilor… felicitari jucatoarelor si jucatorilor…. suntem mindri de voi…. mult succes in finala CSS BEGA – volei fete si baieti

 2. Baciu Gabriel spune:

  sunt Baciu Gabriel shi cred ca vorbesc in numele tuturor colegilor mei cand spun ca ii multumesc domnului profesor (Cirdu Aurelian), fara el n-am fi ajuns atat de departe. i-am dat ceva emotii lui „profu” in meciu cu cluju dar cea mai mare emotie a fost dupa meciu cu toplita cand a avut loc meciu dintre cluj shi oradea. daca batea clujul nu ne mai calificam si daca nu batea ne calificam. dar Dumnezeu ne-a ajutat shi a batut oradea datorita oradenilor ne-am calificat in finale!

  • Amelia spune:

   Nu zic nu… e adevarat ca meritul e al vostru si al antrenorului in egala masura … dar sincer… daca prichindei din echipa a II-a nu cistigau seturile… alea 2… cei drept putine… dar importante si decizive… va mai calificati?
   Asa ca …. incurajatii si sprijinitii si pe ei sa ajunga la fel de buni ca voi …. si locul pe podium il veti avea asigurat cu certitudine… Cata e cu 4 ani mai mic ca voi… dar poate multe…. si a demonstrat in seturile cistigate de ei ..
   Deci…FELICITARI SI MULT SUCCES IN FINALA … demonstrati ca sunteti o generatie care merita sa ocupe un loc pe podium…

 3. Salontai Raul spune:

  sunt salontai raul gabriel si in numele echipei i multumim profesorului care este cel mai bun antrenor din lume! fara el nu am fi castigat! pe mine ma impresionat mult ovidiu Darlaczi

 4. MA BUCUR TARE MULT CA AM AJUNS IN FINALA…….Le multumesc colegilor mei…iar cei mici raul si cata …felicitari baieti .sa o tineti tot asha…va multumim pt ajutorul in meciul cu cluj…iar cele mai multe multumiri i le datorez domnului profesor Cirdu Aurelian…care nea ajutat sh nea sustinut in fiecare moment …iar dupa ce am facut ultimul punct in meciul cu cluj…a incepu sa sara de bucurie…iar din cauza emotzilor…..dupa cateva minute…am inceput sa plang…si colegul (prietenul meu bun)vali talpas sh el dupa mine;)…..am plans deoarece shtiam ca emrit sa inving sh am facut-o…am dat tot ce am avut din mine..sh din noi…pe teren echipa noastra a fost ca unul….iar cei mici au facut o treaba minunata .! le multumim…au un mare merit…neam calificat datorita lor!primul set lam pierdut deoarece eram demoralizati psihic!apoi cei mici neau dat curaj facand 1-1 cu rezervele lor…apoi am intrat sh am scos tot ce e mai bun din noi….distrandune sh cantand pe teren: TIMISOARA ,TIMISOARA,OLE OLE OLE!!!!IN FINALA O SA URCAM PE PODIUM SUNTEM CONVINSI>>>VOM FII FOARTE CURAJOSI SI NU NE VOM DA BATUTI!

 5. Amelia spune:

  Da, Ovi… ai dreptate… ati meritat pe deplin sa ajungeti in finala… calificarea in finala a fost rasplata pentru munca voastra si a antrenorului.. .. Felicitari atit voua cit si domnului antrenor.
  Ma bucur ca apreciezi si munca prichindeilor … colegii vostri din echipa a II-a… . nu pot ei prea multe acum …. 3-4 ani diferenta fata de voi conteaza enorm… .. nu au puterea si experienta voastra, dar isi doresc din suflet sa contribuie, alaturi de voi, la obtinerea unor cit mai bune rezultate. „Buturuga mica rastoarna carul mare”…. iar asta s-a vazut in meciul cu Cluj cind au cistigat setul decisiv pentru calificarea voastra. Lucrul acesta le-a dat speranta si veti vedea in finala cit de mult vor lupta pt cistigarea fiecarui set…. asa ca pina in 20 mai trebuie sa va pregatiti cit mai bine, antrenamentele sa le faceti cu simt de raspundere iar munca voastra v-a fi rasplatita cu un loc pe podium.
  Deci, vom fi mereu alaturi de voi, va vom sustine si ne vom mindri cu asa copii minunati. Felicitari si mult succes in finala .

 6. dobrin ana spune:

  sunt bunica lui raul salontai gabriel din tarnaveni. jud. murs… si ma bucur foarte mult pentru ca s-au calificat in finala!Z bafta mai departe
  !!!!!

 7. Andrei Orade Mini Volei spune:

  Bv Timisoara Dar daca nu bateam noi CLUJU :@ Nu vati fi calificat !!! Oricum
  BAFTA in continuare Ne vedem la JUNIORI 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× patru = 24

 


Ultimele articole din categoria Juniori: