CSŞ Bega Timişoara – CNMB Râmnicu Vâlcea 3:0 (26:24, 25:10, 25:18)

CSŞ Bega Timişoara a câştigat la doar 17 ore după ce debuta aseară cu succes în turneul semifinal pe care-l găzduieşte timp de 3 zile în sala „Profesor Mircea Albu”, dispunând astăzi la zero de Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrîn” Râmnicu Vâlcea, în condiţiile în care a abordat jocul şi cu componenţi din afara primului sextet.

Timişorenii şi-au asigurat astfel calificarea în turneul final al Diviziei Juniori, din luna mai, deja înaintea ultimei runde de meciuri, de mâine, când vor da piept craiovenilor de la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu”, învinşi astăzi cu 3:0 de CSŞ2 Baia Mare.

Profesorul Dan Mihai Jitaru a început partida de la ora 12,30 cu ridicătorii Bădiceanu şi Duţă, secunzii Vîrlan şi Călin respectiv principalii Isac şi Itu, iar primul set a fost adjudecat cu emoţii.

CSŞ Bega a apelat în setul secund la garnitura de bază, impunându-se detaşat, şi a rulat din nou întreaga garnitură în ultimul set, odată ce a luat un avans confortabil.

Dat fiind cerinţele regulamentare de a avea permanent în teren un sportiv încadrându-se în criteriile de talie stipulate de FRV, de la 1,93 metri înălţime, Robert Vîrlan a fost utilizat pe toată durata partidei, ce a durat 61 de minute.

Clasamentul grupei semifinale de la Timişoara, după două runde de jocuri: 1. CSŞ Bega 5 puncte, setaveraj 6:2; 2. CSŞ 2 Baia Mare 4p (5:3), 3. CNNT Craiova 3p (3:3), 4. CNMB Râmnicu Vâlcea 0.

În funcţie de deznodământul jocului de mâine cu craiovenii, CSŞ Bega va şti deja ce adversare va avea în una dintre cele două grupe de 4 ale turneului final.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: