CSȘ Bega Timișoara, debut la Baia Mare în turneul final al Campionatului Național de junioare mari: 0:3 cu CSM București

CSȘ Bega Timișoara n-a ținut astăzi piept, în prima zi a turneului final rezervat celor mai bune 6 garnituri din țară de junioare mari, celor de la CSM București, pepinieră a unui club de senioare intrat în 2013 în careul de ași al elitei.

Timișorencele pregătite de profesoara Cerasela Șerban au pierdut cu 0:3, pe seturi la 12, 21 și 14, soartă pe care a împărtășit-o și CSȘ Blaj, în fața celeilalte bucureștene la turneul final, CS Dinamo Romprest. În cel de-al treilea meci al primei zile de meciuri, gazda CSȘ2 Baia Mare a cedat cu 3:1 lui CSU Medicina CNE Târgu Mureș.

Conform programului anunțat inițial pe portalul federal, CSȘ Bega urma a debuta astăzi contra celor din Blaj, dar au sfârșit prin a evolua în compania lui CSM București.

Se joacă zilnic, pînă miercuri, în sistem campionat, fiecare cu fiecare, la medaliate fiind desemnate ocupantele podiumului ierarhiei la capătul celor 5 etape de meciuri.

CSȘ Bega va mai juca la turneul final cu gazda CSȘ Blaj (duminică), cu mureșencele de la ”Medicina”, luni, cu CS Dinamo Romprest (marți) și gazda CSȘ2 Baia Mare, în ultima zi a competiției, miercuri.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Sport juvenil, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: