CSS Bega Timişoara, gazdă a unui turneu semifinal de fete

CSS Bega Timişoara, cîştigătoare a Seriei D în Campionatul Naţional al Diviziei Juniori, a primit drept de găzduire al unuia dintre cele 6 turnee semifinale de 4 echipe, la nivel naţional.

Cadetele pregătite de profesorul Ioan Ersigan, care au cîştigat seria cu 9 succese şi un eşec, vor primi în 15-17 martie vizita lui CSM Codlea, LPS Cluj şi CSS Oneşti, în seria IV, în sala „Profesor Mircea Albu”. CSS Lugoj, de pe locul 2 în seria zonală, o va juca pe cea semifinală pe terenul lui CSM CSS2 Bucureşti, laolaltă cu CSS Turda şi LPS Satu Mare.

Doar prima clasată din fiecare turneu de cîte 3 jocuri va obţine calificarea la turneul final naţional.

Mai jos în piramida juvenilă, în Divizia Speranţe a fetelor, CSS Bega va găzdui în week-end seria a X-a din 12 ale fazei interjudeţene a Campionatului Naţional la a treia categorie de vîrstă, cu participare exclusiv arădeană, şi anume de la Şoimii Lipova, Hand United Arad şi Pro Volei Arad, primele două clasate urmînd a accede la faza semifinală naţională.

La băieţi, tot la categoria „Speranţe”, CSS Bega se va alinia la CSS Topliţa în Seria V a turneului interjudeţean din 10-11 martie, împreună cu CSS Blaj, CSS Soleil Alba şi CSS2 Baia Mare, doar primele două clasate din fiecare grupă precum şi cele mai bune 4 locuri 3 din cele şase serii mergînd la semifinalele naţionale.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 10

 


Ultimele articole din categoria Juniori: