CSŞ Lugoj, 3:0 cu Sibiul, dar timişorenele îşi joacă vineri ultima carte de accedere în finale

CSȘ Lugoj a fost unica grupare timișeană care s-a impus joi, în cea de-a doua zi a fazei semifinale în Divizia Juniori, pe cînd CSȘ Bega a cedat și pentru a doua oară, atît acasă, cu echipa de fete, cît și în turneul de la Baia Mare, prin cea de băieți.

Lugojencele pregătite de Dorin Horvath au cîștigat în Seria I a turneului semifinal din sala ”Profesor Mircea Albu” din Timișoara cu 3:0 în dauna lui CSȘ Sibiu, pe seturi la 21, 20 respectiv 23, acumulînd așadar cîte o victorie și o înfrîngere după primele două din cele 5 runde de meciuri.

Timișorencele în schimb, în ciuda unei bune prestații, s-au lovit de nuca tare CS Dinamo Romprest, care n-a cedat nici un set pentru a doua oară, 3:0 (25:19, 28:26, 25:18), ceea ce le obligă pe elevele profesoarei Cerasela Șerban să triumfe vineri în duelul cu cealaltă grupare încă fără victorie în cont, Donaris Galați, o înfrîngere echivalînd cu ratarea aproape oricărei șanse de accedere la turneul final.

În ierarhia după două zile a turneului găzduit în sala din zona Dacia, Dinamo și CSȘ Blaj au cîte două victorii, CSȘ Lugoj și CSȘ Sibiu își împart ultimul loc calificant, poziția a treia, cu 3 puncte și setaveraj 3:3, pe cînd CSȘ Bega e pe locul 5, cu un punct și setaveraj 2:6.

Băieții de la CSȘ Bega Timișoara au suferit joi, în cea de-a doua zi a Seriei II în turneul semifinal găzduit la Baia Mare, crunta dezamăgire de a pierde la limită fiecare dintre seturile disputate cu CSȘ Zalău, rămînînd astfel penultima, cu un punct în cont și setaveraj 2:6 înaintea altor 3 meciuri.

Timișorenii antrenați de Dan Mihai Jitaru au cedat sălăjenilor cu 23:25, 23:25 și 24:26, urmînd a juca mîine cu băcăuanii, care n-au nici un punct din două jocuri. Pe primele 4 locuri se situează CVM Tomis Constanța și Nicu Gane Fălticeni, fiecare cu doar cîte un set pierdut, respectiv CSȘ Zalău, cu 3 puncte (setaveraj 4:3) și gazda CSȘ2 UKRO, cu două puncte, setaveraj 3:5.

 

Acest articol a fost publicat în Juniori, Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Juniori: