CSU de Vest Timișoara cedează 3:1 Stelei în decisiv și încheie turneul de promovare pe 3, ca în 2015

Voleibaliștii de la CSU de Vest Timișoara au pierdut duminică dimineață jocul decisiv pentru promovarea în elita Divizia A1, 1:3 cu Steaua în ultima zi a turneului patrulater play-off din eșalonul secund Divizia A2, eșec prin care n-au obținut biletele pentru nivelul superior.

CSU de Vest avea nevoie de o victorie cu 3:1 în dauna bucureștenilor iar voleibaliștii de pe Bega au câștigat primul set, cu 25:23, dar le-au pierdut pe următoarele 3, cu 19:25, 21:25 și 20:25, ieșind practic din calcule odată cu cedarea la 21 al celui de-al treilea set al partidei de la Bacău.

Elevii lui Sorin Schiesz și Sorin Grădinaru s-au înclinat astăzi cu același scor, 1:3, cu care pierdeau în ziua inaugurală, vineri, în fața gazdei CS Știința Bacău, atunci reducând din handicap la 2:1 la seturi.

CSU de Vest a repetat astfel clasarea de la barajul de promovare de anul trecut, când încheia tot pe 3, cu numai două puncte în turneul de la Ploiești, în care se impunea tot formația gazdă, Tricolorul, însoțită în elită de U Cluj. De această dată a promovat de pe primul loc Steaua București, elevii antrenorului Grigore învingând pe linie în Moldova, cu 3:0 vineri cu CSM Câmpia Turzii, cu 3:2 ieri în dauna gazdelor, și cu 3:1 astăzi, cei din capitală urmând a fi însoțiți în elită de băcăuani.

* Clasament final – turneu de promovare în Divizia A1 de volei masculin:

1. Steaua București 3 3 0 9:3 8 puncte

2. Știința Bacău 3 2 1 8:4 7p                  

3. CSU de Vest 3 1 2 5:6 3p

4. CSM Câmpia Turzii 3 0 3 0:9 0.

În jocul cădere de cortină al play-off-ului, CS Știința Bacău – CSM Câmpia Turzii 3:0.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: