CSU Politehnica revine din nou de la 2:0 pentru sătmărence, dar nu până la capăt

Voleibalistele de la CSU Politehnica Timișoara n-au reușit încă din primele două meciuri directe cu CSM Satu Mare calificarea în turneul patrulater play-off al Diviziei A2 Vest, pierzând astăzi în deplasare revanșa disputei în sistemul două victorii din 3 partide între ocupantele locurilor 4 și 5 la capătul sezonului regular.

Sâmbăta trecută, în prima partidă, de pe malurile Begăi, alb-violetele profesoarei Cerassela Șerban răsturnau scorul de la 0:2 pentru CSM Satu Mare la 3:2, iar timișorencele au repetat parțial isprava și în deplasarea de astăzi de la ora 14, însă doar prin a izbuti egalarea la seturi, 2:2, după care gazdele l-au câștigat pe cel decisiv. Primele două au fost adjudecate de CSM cu 25:21 și 25:19, iar următoarele două de CSU Politehnica, 22:25 și 10:25, victoria rămânând în fief-ul organizatoarelor, cu 15:8 în setul cinci.

În consecință, pentru reeditarea întâlnirii din sezonul trecut cu concitadina UVT Agroland în turneul patrulater play-off al seriei vestice, CSU Politehnica are de câștigat sâmbăta viitoare pe teren propriu partida decisivă cu sătmărencele, a treia.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: