CSU UV Timișoara, al doilea eșec la zero acasă în Divizia A1

Precum în partida uvertură a rundei inaugurale din campionatul în curs, voleibaliștii Timișoarei au pierdut și astăzi de la ora 17 cu 0:3 pe teren propriu, în meciul de deschidere al etapei a VII-a în Divizia A1, adjudecat de a patra clasată, favorita SCM U Craiova, în 66 de minute de joc efectiv. CSU UV rămâne astfel fără nici un punct în ierarhia primei ligi, unica formație la zero la rubrica victorii dintre cele 12 ale elitei.

CSU UV Timișoara a găzduit vineri după-amiază al patrulea meci din actuala ediție a Diviziei A1 de volei masculin, după ce pierdea pe rând acasă cu 0:3 în runda de debut cu CSȘ CNE LAPI Dej – SCM Zalău respectiv cu 1:3 în etapele a III-a și a V-a cu alte grupări ardelene din nord-vest, CS Unirea Dej și CS ”U” Cluj, bănățenii cedând fără a câștiga nici un set, precum în toate deplasările – la campioana din Galați și de două ori în București, de astă dată în fața celor de la SCM U Craiova, care au repurtat a cincea victorie în 7 apariții în campionat, egalând cifra succeselor semnate în ”A1” de fruntașele de pe podium, din Galați și București.

”Universitarii” galben-albaștri i-au ”întins” pe vizitatorii olteni însă n-au putut evita înfrângerea, după seturi cu aceeași durată, 21:25 în cel inaugural, 20:25 și 19:25. Ca de obicei, ”studenții” bănățeni au dat totul și au ținut aproape destul de strâns, calibrul valoric spunându-și în cele din urmă cuvântul.

S-au impus alb-albaștrii îndrumați de Dănuț Pascu, descinși la Timișoara după depășirea cu 3:1 a vicecampionilor sălăjeni dar și înaintea sferturilor Cupei României, miercuri 24 noiembrie de la ora 17 cu CSU Știința București, respectiv a primirii celor de la Arcada Galați, campioni ai României, luni 29 noiembrie.

Cu căpitanul Laurențiu Lică autor a 16 puncte, completat de Cristian Bartha cu 12 puncte și trăgătorul veteran estonian Keith Pupart (36 de ani) cu 11 puncte, voleibaliștii din Bănie au repetat cu succes pe Bega în perspectiva unor dispute mai dificile, dintre elevii lui Sorin Schiesz remarcându-se cu cele mai multe realizări Robert Vîrlan – autor a 14 puncte, secondat de Drăgan și Rodina cu câte nouă fiecare. 

Timișorenii mai au de jucat în turul campionatului cu 3 formații bucureștene, din totalul celor 5 participante din capitală în elită, și anume CS Dinamo, CS Rapid și CSA Steaua, precum și cu băimărenii, de care erau învinși tur-retur cu 3:0 în preliminariile Cupei României. Așadar încă un sezon în subsol pentru ”universitari”, cum era și de așteptat, momentan cu ”lanterna roșie”.

Programul etapei a VII-a în ”A1” și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Volei. Și runda a șaptea în elita feminină a început tot cu un 0:3, încasat acasă de rapidiste cu campioana CSM Târgoviște. Lugojencele vor juca abia duminică în Argeș, la nou-promovata din Mioveni.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × sase =

 


Ultimele articole din categoria Volei: