CSU UV Timișoara pierde cu 3:1 tur-retur sâmbătă și duminică la Dej

Voleibaliștii ”universitari” de pe Bega au cedat și astăzi de la ora 12 tot cu 3:1 pe terenul Unirii, care îi depășea cu același scor și ieri de la ora 16 tot la Dej, prima și ultima clasată în grupa a II-a valorică a Diviziei A1 masculine bifând astfel în zile consecutive întâlnirile pe care le aveau de disputat în turul și returul zonei 7-12 din play-out. S-a trecut peste noapte la ora de vară dar deznodământul de la o zi la alta a fost identic.

Gazda favorită CS Unirea a valorificat și astăzi de la amiază avantajul terenului propriu în dauna timișorenilor, în ceea ce a fost jocul retur devansat din runda finală a fazei play-out în elita A1, și care ar fi trebuit în mod normal, conform programării inițiale, să se desfășoare pe Bega puțin peste o lună.

Într-un acord între cluburi, ambele dispute au fost cuplate în acest weekend la Dej, iar CS Unirea și-a adjudecat încă 3 puncte prin a triumfa cu 25:17, 17:25, 25:11, 25:19, la capătul a 83 de minute de joc efectiv. Ieri după-amiază, alb-albaștrii din județul Cluj aveau mult mai mult de furcă în a înfrânge rezistența bănățeană, tot cu 3:1, dar pe seturi 25:23, 25:23, 20:25 și 26:24.

Aproape 40 de puncte mai puțin au fost necesare astăzi pentru ajungerea la același deznodământ, 152, față de cele 191 din partida de ieri.

CSU UV Timișoara a încheiat așadar turul fazei play-out dar a jucat și ultima etapă din retur, penultima de pe același tronson fiind devansată pentru mâine seară, tot în nord-vestul țării, la Baia Mare, în compania penultimei clasate, nou-promovată ce o devansează cu un punct, și care a jucat la rândul ei astăzi, tot de la 12.

În Maramureș a fost CSȘ2 CNE UKRO Baia Mare – CS Dinamo 1:3, pe seturi 15:25, 21:25, 31:29, 27:29, la finele a 100 de minute de joc efectiv. Un triumf timișorean cu 2:3 luni de la ora 20 ar echivala cu rocada pe ultimele două locuri și eliberarea ”universitarilor” de ”lanterna roșie” în păstrare încă de la începutul sezonului.

CSU UV dispunea miercuri de băimăreni în turul din play-out cu un detașat 3:0 în sala de sport din strada Oituz, iar în disputa directă din Maramureș din returul sezonului regular se înregistra un 1:3 favorabil elevilor lui Sorin Schiesz.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 13

 


Ultimele articole din categoria Volei: