Derby amânat în etapa a 13-a din Campionatul Municipal

Etapa a 13-a a Campionatului Municipal de Volei Timișoara Karbonn-Mobiles a ajuns la final. În această rundă s-au disputat trei din cele patru meciuri programate, derby-ul dintre CS Alternative și Poli Timișoara fiind amânat la cererea primei echipe.
12243066_1091643244191137_282942527642310983_n
În urma victoriei din această etapă împotriva celor de la Alternative Flying Steps cu 3-0, UVT Agroland a părăsit ultima poziție a clasamentului, urcând două locuri până pe treapta a șaptea. La polul opus, UMF Timișoara 1 a dovedit din nou că este de neoprit în lupta pentru trofeu, trecându-si în cont o nouă victorie. Liderul a învins în această etapă cu scorul de 3-1 formația Timișoara, situată în prezent pe locul patru.

Într-un alt meci al rundei, Continental s-a impus cu 3-1 în fața celor de la CSȘ Bega. În urma acestui rezultat, diferența de punctaj dintre primele cinci echipe și următoarele patru a crescut la 11. Desigur, mai pot apărea modificări în clasament după disputarea celor patru meciuri restante.

Până atunci însă, luni 7 martie va începe o nouă etapă care programează întâlnirile:
UMF Timișoara 1 – UVT Agroland
Poli Timișoara – Timișoara
CSȘ Bega – CS Alternative
Alternative Flying Steps – UMF Victor Babeș 2
Continental va sta.

Urmăriți Sporttim pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în Campionatul Municipal de Volei Timişoara – Karbonn Mobiles. De asemenea, pe coloana din dreapta, datele tehnice: meciurile și rezultatele obținute, clasamentul competiției și programul rundei viitoare.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: