Doar 33 de puncte cedate și cel mai clar succes al sezonului: CSM Lugoj se desparte în forță de proprii suporteri

CSM Lugoj a egalat în această seară la unu în cele 3 jocuri directe pentru obținerea locului 7 în ierarhia finală a Diviziei A1 de volei feminin grație celei mai categorice victorii din acest sezon, risipind numai 33 de puncte în ultima apariție a stagiunii în fața propriilor suporteri, în Sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, la prima revedere după prezența la semifinalele Cupei României. Decisivul va fi miercuri sub Pietricica, unde moldovencele sunt de regulă o nucă mult mai tare, dar astăzi cel puțin a fost CSM Lugoj – VC Unic Piatra Neamț 3:0, pe seturi 25:13, 25:7, 25:13.

_DSC2933

Voleibalistele pregătite de Valerijan Luka s-au despărțit așadar cu zâmbetul pe buze de susținătorii lugojeni, câștigând și pentru a șasea oară din cele 11 apariții acasă în actuala ediție a campionatului Diviziei A1, dar și pentru a doua oară în dauna vizitatoarelor din Neamț.

Fără a fi conduse de loc pe tabelă și cu începuturi sigure de set, gazdele s-au desprins treptat și au încheiat de fiecare dată în forță, cu șiraguri de puncte prin care au mărit avantajul la 12 respectiv chiar 18 puncte.

CSM Lugoj a început astăzi cu Irina Andreica, Gabriela Bălae, Krista DeGeest, Loren Cory, Jasmina Petromăneanț, Ionela Canea și Adriana Rotaru ca libero.

Anul trecut, timișencele obțineau finalmente locul 7 prin victoria în cel de-al treilea și ultimul meci, decisiv, disputat tot la Piatra Neamț. Verdictul, miercuri…

Sub lugojence au încheiat deja, cu certitudine, pe locurile 9 și 10, SCM U Craiova și U Cluj, în vreme ce CSM Satu Mare și Penicilina, deși se clasau după retur pe aceleași poziții, au coborât prin rocadă în urma fazei play-out.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Volei: